Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

mrokasia 21:35, 26 mar 2020

TAR napisał(a)

ooo ja tez tylko placki ziemniaczane z cukrem. a cebule do tartych ziemniakow dodajesz przy plackach? ja tak

Pewnie . I łyżeczkę chrzanu .
TAR 21:42, 26 mar 2020

mrokasia napisał(a)

to akurat nowosc sprobuje. naszla mnie wielka ochota na placki, moze w niedziele zrobie, mam przepyszne ziemniory. jutro i na sobote grilka zaplanowalam, trzeba w koncu zaczac sezon
jak dobrze, ze mamy ogrody. wspołczuje ludziom, ktorzy musza siedziec w mieszkaniach i to czasem malutkich bez balkonow. nie ma sie gdzie ukryc. moja sisterka juz wariuje w swoim mieszkanku. ale siedzi na 4 literach.
Wani 21:51, 26 mar 2020

CZeść galgAsia, zanim zacznę czytać muszę się otrząsnąć ze zdziwnia. Założyłaś wątek w sierpniu zeszłego roku i nastukałyście tu ponad 500 stron już? Jak?
Basieksp 22:10, 26 mar 2020

Dobra, tak Was podglądam, postanowione, jutro na obiad placki ziemniaczane, jak kto lubi na słono, na słodko z tym muszę się jeszcze przespać Pozdrawiam
kwartet 22:13, 26 mar 2020

Wani ,ma kobieta to coś i co na to poradzi.
Magara 22:55, 26 mar 2020

Dziewczęta, odpadam
Pół dnia usiłowałam pracować, a drugie pół nosiłam drewno
Nie dałam rady w przerwie na kawę nadrobić postów, teraz nadrabiam (a raczej usiłuję) a tu o żarciu takim pysznym, że aż nogi same niosą do lodówki eh...
Te ziemniaki w workach kuszą - czy doszłyście może do jakichś konstruktywnych wniosków i czy gdzieś jest jakieś konstruktywne podsumowanie - chętnie skorzystam i poczytam, bo jutro pewnie nie wstanę
Wani 23:52, 26 mar 2020

kwartet napisał(a)
Wani ,ma kobieta to coś i co na to poradzi.

Pozwolę sobie odwrócić pytanie : jak ja sobie poradzę, z czytaniem oczywiście Obawiam się że mogę nie dać rady nadrobić....

Przeczytałam pierwsze 50 stron, w tym początek z wypiekami na twarzy niemalże Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonanej pracy. Przy okazji wpadł mi w oko klon tatarski, zwłaszcza że szukam drzewka o aspiracjach wysokościowych max. 5m.
Najbardziej jednak mnie nurtuje pytanie : czy szałwia love and wishes przezimowała? Piękna jest!
Helen 06:05, 27 mar 2020

Wani napisał(a)
...Założyłaś wątek w sierpniu zeszłego roku i nastukałyście tu ponad 500 stron już? Jak?

Ania, tu jak nie jesteś na bieżąco, to przepadłaś
Gosiek33 06:22, 27 mar 2020

mrokasia napisał(a)

Na to nie wpadłam
Gosiek33 06:24, 27 mar 2020

kwartet napisał(a)

W temacie ziemników moje dzisiejsze poczynania.
Najpierw w domu stało sobie takie coś

No wiadomo że na razie to na noc do garażu.
Cały proces bezszczelnie ściągnięty od Montiego

Cztery ziemniaki dla całej rodziny wystarczą?