Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

popcorn 12:06, 18 maj 2020

Jeszzce trzeba za tym nadażać... nie mam TV, ledwo wyrabiam czytając nagłówki a co dopiero wgłębiac się i wysłuchać wszystkich stron i zdecydować co do czegokolwiek... heh
Oby tojuż długo nie potrwało ten bajzel chociaż się nie zanosi

pozdrawiam!
Magara 14:15, 18 maj 2020

Ciekawe jak sobie z rzeczywistością będą radzić młodsze pokolenia
greg66 14:35, 18 maj 2020

inka74 napisał(a)
Na całej akcji zyskała tylko piosenka Kazika bo puszczają ją w innych radiostacjach w geście solidarności z Niedźwiedziem. Dziś w ciągu krótkiej drogi 3 razy ją wyłapałam. Niestety tracimy na tym my wszyscy. Chyba, że cała stara wiara założy nowe radio. Niby już coś jest.

Nowe radio będzie od czerwca ale bedzie nadawane przez internet.
Dziś nowi dziennikarze odchodzą z Trójki, Agnieszka Szydłowska.

Magara masz rację, normalny, zdrowy człowiek musi uciekać od tego bajzlu bo mózg nie wytrzyma takiego syfu i sami zaczniemy takie rzeczy robić jak oni.
A najgorsza jest ta hipokryzja, zarzucają Niedźwiedziowi, że brał pieniądze od artystów za pierwsze msc na liście, albo że był w SB aż coś trafia człowieka jak to słyszy.
inka74 14:51, 18 maj 2020

Grzesiek, nawet już się człowiekowi nie chce słyszeć tych bzdur i tych ich oświadczeń, już 3 czy 4 wydali. Ręce opadają. Ja telewizji praktycznie nie oglądam. Nie chcę się denerwować. Od polityki jak najdalej. Radio w sumie tylko to z "Rock" słucham bo nadają kawałki jakie lubię po prostu i mało newsów jest. Drażni mnie już bombardowanie polityką i chorobami z każdej możliwej strony. Za poprzedniej władzy słodko nie było ale przynajmniej człowiek nie wstydził się "elit" rządzących. Teraz mamy większą farsę niż w UK czy US.
greg66 15:20, 18 maj 2020

No własnie dajmy temu spokój, szkoda naszego czasu.

Mam pytanie do Was. Mam ziemię piaszczystą, podlewam co dzień (prawie) i wiadomo robi się skorupa, to biorę haczkę, trochę wzruszam ziemię i tak w kółko.
Pooglądałem na yt są różne sposoby podlewania. Przeciąłem butelkę na pół w nakrętce zrobiłem parę dziurek i włożyłem do ziemii, nakrętką w dół, koło rośliny, nalałem do butelki wody i gdzieś po dwóch godzinach wsiąkła. czy myslicie, że to się sprawdza?
Pszczelarnia 16:15, 18 maj 2020

galgAsia napisał(a)

Dziś obsadzałam balkon

I jak! Gustownie! Delkatnie! Romantycznie!
Kasya 17:42, 18 maj 2020

Pszczelarnia napisał(a)

I jak! Gustownie! Delkatnie! Romantycznie!

W samo sedno
galgAsia 21:02, 18 maj 2020

Zana napisał(a)
Ja już nawet nie mam siły i ochoty na komentowanie tego całego bur...lu
To się wszystko po prostu w głowie nie mieści!
Anulka, nawet gdybyś chciała, to nie bardzo wiadomo jak to skomentować...

popcorn napisał(a)
Jeszzce trzeba za tym nadażać... nie mam TV, ledwo wyrabiam czytając nagłówki a co dopiero wgłębiac się i wysłuchać wszystkich stron i zdecydować co do czegokolwiek... heh
Oby tojuż długo nie potrwało ten bajzel chociaż się nie zanosi

pozdrawiam!
Karolina, witaj u mnie szkoda, że w takich okolicznościach...
Mam takie samo marzenie - niech to się już wreszcie skończy... I to, i tamto też...

Magara napisał(a)
Ciekawe jak sobie z rzeczywistością będą radzić młodsze pokolenia
No, ciekawostka - wezmą to na klatę czy uznają, że to nie ich wojna...?
Helen 21:26, 18 maj 2020

galgAsia napisał(a)

No, ciekawostka - wezmą to na klatę czy uznają, że to nie ich wojna...?

Patrząc na moich, myślę, że niestety to drugie...
Helen 21:27, 18 maj 2020

Asia, cudny masz balkonik.