Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Anda 17:19, 20 maj 2020

Ale się musiałam nacofać, żeby panele zobaczyć

Przy okazji zobaczyłam piękne rośliny i fantastyczne hosty. Na Devons Green się czaiłam, ale za długo trochę, klientka wykupiła ostatnie trzy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gosiek33 18:38, 20 maj 2020

Silver Heart bardzo ładna, obiedkę mam drugi rok i zgaga nie chce kwitnąć
Gruszka_na_w... 20:30, 20 maj 2020

galgAsia napisał(a)
OMG aż jestem ciekawa, co napisaliście Czy były szczegóły anatomopatologiczne???

Prawdę! Dołożyliśmy starań, aby wiernie odtworzyć stan denatki.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
deszczowymaj 22:48, 20 maj 2020

Asiulku chodź do mnie
galgAsia 07:33, 21 maj 2020

Gosiek33 napisał(a)
Myjecie okna... sobie nawzajem?

Też nie mam deszczu, popadało tyle co nic. Już nawet beczka w końcu dojechała tylko co w nią będę łapać?
Ha... Słowo - klucz: nawzajem Ja tam nic nie wiem, żeby ktoś się wybierał myć u mnie okna
galgAsia 07:37, 21 maj 2020

Magleska napisał(a)
Asia
nieczasowa jestem ,ale na telefonie podglądam
super będzie z tymi panelami ..

.wątek Twój pędzi i ciężko mi być na bieżąco
Buziaki
Madzia Panele chyba będą fajne, ale jeszcze sporo pracy, zanim je postawimy.
To może ja będę wstawiać mniej zdjęć...? żeby tak nie pędził...?
galgAsia 07:43, 21 maj 2020

inka74 napisał(a)
bo ty okna myjesz na osłoniętym balkonie, trzeba na otwartej ścianie, u mnie działa, tak samo podlewanie ogrodu. Zleję go a za chwilę deszcze pada.
Ponoć już jutro ma zacząć padać (hahaha ), to na razie z tymi oknami dam sobie spokój

inka74 napisał(a)
Poczekamy, zobaczymy, kibicujemy )) Ogród ma być w końcu przyjemnością a nie tylko harówką.
Ja właśnie tego srebrnego nie mogłam opanować i zestawić ale coś mi chodzi po głowie...
Jak cos wymyśliłaś, to na pewno piknie będzie Mi się te brunerki ładnie zgrały z żurawkami i hostami, bardzo lubię to zestawienie.
galgAsia 07:46, 21 maj 2020

TAR napisał(a)
ale mam dzis zaleglosci, za to w zamian zrobilam sobie dzis wycieczke po szkolkach, troche rozczarowania i troche euforii. tak nawijalyscie o tej brunnerze, ze wzielam 2 szt. Silver Heart i dokupilam cos co powinno Tobie Asu sie spodobac, podobne do kokoryczki nazywa sie parnik, slicznosc z żółtymi kwiatkami. Kokoryczki wysokie tez 3 kupilam i na probe imitacje hakonki nazywa sie Obiedka szerokolistna, moze ta u mnie bedzie rosłą. o reszcie potem u siebie napisze. no i fotki pokaze.
Widziałam wczoraj wieczorem zakupy, ale nie miałam już siły palcem ruszyć , żeby coś napisać
Zakupki bardzo zacne, a ten parnik bardzo ciekawa roślinka, nie widziałam jej wcześniej. No a kokoryczki mniodzio
galgAsia 07:50, 21 maj 2020

Anda napisał(a)
Ale się musiałam nacofać, żeby panele zobaczyć

Przy okazji zobaczyłam piękne rośliny i fantastyczne hosty. Na Devons Green się czaiłam, ale za długo trochę, klientka wykupiła ostatnie trzy.
Eee, panele na razie stoją oparte o ogrodzenie, nie ma co oglądać
Ja często tak mam, że oglądam, zastanawiam się - i jak już się zdecyduję, to nie ma...
Bardzo dziękuję za miłe słowa
galgAsia 07:55, 21 maj 2020

Gosiek33 napisał(a)
Silver Heart bardzo ładna, obiedkę mam drugi rok i zgaga nie chce kwitnąć
Obiedki nie znam, choć na zdjęciach wygląda bardzo sympatycznie

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Prawdę! Dołożyliśmy starań, aby wiernie odtworzyć stan denatki.
O mamusiu...

deszczowymaj napisał(a)
Asiulku chodź do mnie
Byłam Widziałam Piękna Royalty z kwiatuszkami
A u mnie już ani śladu po kwiatuszkach...