Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

TAR 08:42, 20 maj 2020

lilarose napisał(a)

dziewczyny, jak świat światem więcej w populacji jest ludzi głupich niż mądrych- dlaczego wśród młodzieży miałoby być inaczej?

zawsze tak bylo ale nie oznacza to, ze cala obecna mlodziez jest do bani i wszyscy maja wyrypane. jest duzo rokujacych, świetnych mlodych ludzi a poniewaz glupote widac na pierwszy rzut oka to i takie wrazenie jest, że ćwole sa w wiekszosci.
tulucy 12:05, 20 maj 2020

Yyyyyy, właśnie przeczytałam, że Kaczkowski odchodzi z PR3
galgAsia 12:44, 20 maj 2020

deszczowymaj napisał(a)

Uuuuuu Asik jaka falowata piękność
A i owszem, piękność - polecam sobie nabyć
galgAsia 12:50, 20 maj 2020

TAR napisał(a)

ale pamietaj tanczy sie na golasa, wysmarowana popiołem z ogniska i po zapaleniu jakiegos dobrego zioła

prostszy sposob, wlacz podlewanie ogrodu, deszcz sam przyjdzie.

u nas po calym dniu lania, kilu oberwaniach chmury wreszcie wyszlo slonce.

ale patrze na prognoze pogody i wszystkie dostaniemy deszczu w sobote, ty Asia ok. 12 plus troche opadow ma byc w nocy z soboty na niedziele ale tu juz wybrancy z zach-pom, okolice poznania, poludniowa czesc pomorskiego

te chmury beda troche wisiec nad nami ale deszczu z nich nie bedzie. najwczesniej sobota.
No to dobrze, że trochę Wam obeschnie
Wiesz, co do prognoz, to ja już jestem baaardzo sceptyczna. Tyle razy na mapach czy radarach byliśmy jednym kłębowiskiem chmur deszczowych, a na głowę ani kropelka nie spadła, ze naprawdę nie wiem, w co wierzyć... Jeszcze wczoraj cały następny tydzień był deszczowy dzień w dzień, dziś już nie...
Dlatego nie ma to - tamto, muszę gromadzić deszczówkę, ile się da.

Kwestię tańczenia świadomie pominęłam
galgAsia 12:52, 20 maj 2020

Magara napisał(a)

Hosta zapisana, u nas przestało padać, trzymam kciuki, żeby poleciało w Twoją stronę

Się uśmiałam i zaczęłam sama zastanawiać co by tu napisać Bez medyka sądowego nie da rady Miała pani polonistka fantazję albo "fantazję"
Nie poleciało, niestety Ale dobre chęci doceniam
Przy takich "fantazjach" to można skutecznie znienawidzić język ojczysty
jolanka 12:58, 20 maj 2020

Na deszcz najlepsze jest mycie okien, zawsze pada
galgAsia 13:01, 20 maj 2020

lilarose napisał(a)

Ja w ten weekend zakupy paprociowo- hostowe poczyniłam- oczywiście nabyłam przykukaną u Ciebie Devon's Green. Paprocie wg zamówień mojego 9 letniego syna- nie jest łatwo, powiem Ci, gdy nie ma się czasem wpływu, na to co się posadzi w swoim ogrodzie Chociaz i tam powinnam się cieszyć, że (póki co) uniknęłam nabycia do mojego ogrodu mamutowca.
O, jakże mi miło, że oczywiście

Hmmm, zanim mamutowiec zacząłby stwarzać problemy, byłby to już pewnie problem synka, albo i wnucząt Więc wiesz, jak się będzie upierał, to mu pokaż, z czym się zderzy na starość
A tak w ogóle, to drzewko robi wrażenie i może się podobać
Mnie zauroczył w ub. roku w Książu O kurcze, ale bym pojechała na jakieś wakacje

galgAsia 13:06, 20 maj 2020

anabuko1 napisał(a)

Oj to prawda, jak człowiek polubi hosty, to chce się ich mieć więcej.
A różnorodność ogromna
Ania, co chwilę jakąś nową pokazują , a co jedna, to ładniejsza

mrokasia napisał(a)
Asia, powiem Ci że z tymi panelami zamiast tego murku to strzał w dziesiątkę! Brawa dla Was!
Czekaj, czekaj z tymi pochwałami, poczekajmy na wykonanie Ale od tego murku to chyba wszystko lepsze
Planuję od czerwca ruszyć z drugą pracą, więc będziemy się sprężać, żeby zdążyć toto zainstalować. Proszę śledzić postępy prac
galgAsia 13:12, 20 maj 2020

TAR napisał(a)

zawsze tak bylo ale nie oznacza to, ze cala obecna mlodziez jest do bani i wszyscy maja wyrypane. jest duzo rokujacych, świetnych mlodych ludzi a poniewaz glupote widac na pierwszy rzut oka to i takie wrazenie jest, że ćwole sa w wiekszosci.
Tu się niestety muszę zgodzić - głupota strasznie bije po oczach, uszach i po całości

tulucy napisał(a)
Yyyyyy, właśnie przeczytałam, że Kaczkowski odchodzi z PR3
Lucy, ostatni gasi światło... Trójki już nie ma...

jolanka napisał(a)
Na deszcz najlepsze jest mycie okien, zawsze pada
Jolu, no właśnie niekoniecznie U mnie już okien brakuje - a deszczu ni ma...
Cierpliwie czekam do soboty - w sobotę ma być
mrokasia 13:24, 20 maj 2020

galgAsia napisał(a)
\

Jolu, no właśnie niekoniecznie U mnie już okien brakuje - a deszczu ni ma...
Cierpliwie czekam do soboty - w sobotę ma być

Przyjedź do mnie, ja mam sporo do umycia