Ja planuję polecieć po pracy i dosadzić pomidory, bo parę jednak mi wypadło. Wiesz, tak kiepskiego początku sezonu to jeszcze nie miałam. Ale te, które przetrwały, już są dzielne, stoją prosto i mają nowe, ciemnozielone przyrosty.
prostszy sposob, wlacz podlewanie ogrodu, deszcz sam przyjdzie.
u nas po calym dniu lania, kilu oberwaniach chmury wreszcie wyszlo slonce.
ale patrze na prognoze pogody i wszystkie dostaniemy deszczu w sobote, ty Asia ok. 12 plus troche opadow ma byc w nocy z soboty na niedziele ale tu juz wybrancy z zach-pom, okolice poznania, poludniowa czesc pomorskiego
te chmury beda troche wisiec nad nami ale deszczu z nich nie bedzie. najwczesniej sobota.
Ja w ten weekend zakupy paprociowo- hostowe poczyniłam- oczywiście nabyłam przykukaną u Ciebie Devon's Green. Paprocie wg zamówień mojego 9 letniego syna- nie jest łatwo, powiem Ci, gdy nie ma się czasem wpływu, na to co się posadzi w swoim ogrodzie Chociaz i tam powinnam się cieszyć, że (póki co) uniknęłam nabycia do mojego ogrodu mamutowca.