Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

tulucy 13:26, 20 maj 2020

Jeszcze samochód można umyć też działa, zwłaszcza jak się go potem jakąś pastą smaruje, co powinna postać trochę sucha

A okna swoje też mogę zaproponować
galgAsia 13:26, 20 maj 2020

mrokasia napisał(a)

Przyjedź do mnie, ja mam sporo do umycia
Ale że jak - umyję okna u Ciebie, a deszcz spadnie u mnie...? czy też może u Ciebie, cwaniaro
galgAsia 13:27, 20 maj 2020

tulucy napisał(a)
Jeszcze samochód można umyć też działa, zwłaszcza jak się go potem jakąś pastą smaruje, co powinna postać trochę sucha

A okna swoje też mogę zaproponować
Wiecie co, to ja może jeszcze raz umyję swoje
antracyt 13:27, 20 maj 2020

Miałam napisać to samo. Skończyłam na trzech i dalej jakoś nie idzie
Ale jakby co, deszcz przywołałam
mrokasia 13:34, 20 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Ale że jak - umyję okna u Ciebie, a deszcz spadnie u mnie...? czy też może u Ciebie, cwaniaro

A tego to ja nie wiem, ale okna będę mieć umyte...
Gosiek33 15:15, 20 maj 2020

Myjecie okna... sobie nawzajem?

Też nie mam deszczu, popadało tyle co nic. Już nawet beczka w końcu dojechała tylko co w nią będę łapać?
Magleska 15:34, 20 maj 2020

Asia
nieczasowa jestem ,ale na telefonie podglądam
super będzie z tymi panelami ..

.wątek Twój pędzi i ciężko mi być na bieżąco
Buziaki
inka74 15:40, 20 maj 2020

galgAsia napisał(a)

Jolu, no właśnie niekoniecznie U mnie już okien brakuje - a deszczu ni ma...
Cierpliwie czekam do soboty - w sobotę ma być
bo ty okna myjesz na osłoniętym balkonie, trzeba na otwartej ścianie, u mnie działa, tak samo podlewanie ogrodu. Zleję go a za chwilę deszcze pada.
inka74 15:46, 20 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Wiesz, mam podejrzenie graniczące z pewnością , że na Twoich i Makadamii pomysłach to ja dobrze wyjdę Działamy, choć czasem są przestoje - ale w końcu to nie wyścigi... Nie mam ambicji, żeby paść na pysk, a coś ostatnio więcej muszę odpoczywać...

Kwitnące kielichowce widziałam w Wojsławicach - o, jest to widok godzien zapamiętania. Niech rosną, niech kwitną
A brunery są bardzo niekłopotliwe i niewymagające, mnie osobiście podoba się ta srebrzysta faktura liści, fajnie rozjaśniają cień
Poczekamy, zobaczymy, kibicujemy )) Ogród ma być w końcu przyjemnością a nie tylko harówką.
Ja właśnie tego srebrnego nie mogłam opanować i zestawić ale coś mi chodzi po głowie...
TAR 16:35, 20 maj 2020

ale mam dzis zaleglosci, za to w zamian zrobilam sobie dzis wycieczke po szkolkach, troche rozczarowania i troche euforii. tak nawijalyscie o tej brunnerze, ze wzielam 2 szt. Silver Heart i dokupilam cos co powinno Tobie Asu sie spodobac, podobne do kokoryczki nazywa sie parnik, slicznosc z żółtymi kwiatkami. Kokoryczki wysokie tez 3 kupilam i na probe imitacje hakonki nazywa sie Obiedka szerokolistna, moze ta u mnie bedzie rosłą. o reszcie potem u siebie napisze. no i fotki pokaze.