Ten klon może byłby fajny choć jak narysowałem to jakoś tak ..... sam nie wiem .... zobaczcie. Może po prostu kiepski rysunek. Pewnie byłby on też większy.
Inna sprawa jaki by tam pasował. Raczej cień, może trochę przed południem słońca ale nie za dużo.
Projekt cały czas "się tworzy" ale mam pytanie odnośnie ogólnej linii rabat - co o niej sądzicie?
Zaczynam jednak prawie od nowa bo chcę na wiosnę przesadzić lub "wyrzucić" prawie wszystkie rośliny z górnej ściany projektu (wschód) i prawej ściany projektu (południe) od 3 żółtych tuji w górę.
Jak na razie mam taki roboczy projekt tego co planuje (nie skończony - na szybko jakoś pokolorowany)
Witam niezły rysownik z Ciebie gratulacje, pięknie rysujesz rabatki, projekcik rewelka bardzo mi się podoba. Czy będzie ciurkadełko w Twoim ogrodzie?. pozdrawiam.
Dzięki. Ciurkadełko ma być, nawet może dwa. Jedno obok koła z ławką malutkie kółko z kulą kamienną i drugie w środku tego niby trójkąta na dole projektu, ale Danusia pisze, że jak żywopłocik bukszpanowy urośnie to zakryje i nie bardzo tam. Może tam dam samą jakąś wyższą rzeźbę - stożek nieregularny - tak do 1 - 1,2 m fajnie by było gdyby przewiercić i jednak dać ciurkadło. Niestety to pewnie będzie za drogie ale może.
Właśnie. He, He . Faktycznie może to wyglądać jak lampa. I to jest pomysł, dam gdzieś tam halogen żeby trochę podświetlić klona. Nie wiem. Trzeba przemyśleć, z tyłu i tak tego nie będzie widać (ani z okna, ani z tarasu) tylko wtedy jak by wejść furtką od tyłu.