lilarose
10:32, 20 lut 2023

słuchajcie, jak ta zima się prędko nie skończy, to zbankrutuję - przez to, że nie widzę swoich zakupów, wpadłam w jakiś ciąg zakupocholikowy
pieniądze, to jeszcze pikuś ale jak mi to potem przyjdzie, to ciekawe, co ja z tym wszystkim zrobię i czy to mnie rozumu nauczy przed następną zimą.
Owszem, mam do odzyskania miejsce po krzaku porzeczki - baaardzo dużym
i jałowcu - ten raczej niewielki
I wiecie co? Większość roślin, które nabyłam zimą właśnie tam ma się zmieścić
No i najbardziej przykra rzecz, to jak juz przyjdzie wiosna i pojadę do swojej ulubionej szkółki bylinowej, to będę mogła kupić max 3 doniczki, tak jak było w zeszłym roku. Reszta warszawskiej bandy z ogrodowiska pakowała sobie masę roślinek a ja, jak to dziecko, co patrzy jak inne dzieci jedzą lody a ja nie mogę
pieniądze, to jeszcze pikuś ale jak mi to potem przyjdzie, to ciekawe, co ja z tym wszystkim zrobię i czy to mnie rozumu nauczy przed następną zimą.
Owszem, mam do odzyskania miejsce po krzaku porzeczki - baaardzo dużym

I wiecie co? Większość roślin, które nabyłam zimą właśnie tam ma się zmieścić

No i najbardziej przykra rzecz, to jak juz przyjdzie wiosna i pojadę do swojej ulubionej szkółki bylinowej, to będę mogła kupić max 3 doniczki, tak jak było w zeszłym roku. Reszta warszawskiej bandy z ogrodowiska pakowała sobie masę roślinek a ja, jak to dziecko, co patrzy jak inne dzieci jedzą lody a ja nie mogę