Joann, Jenna tak hakonki kuszą aby dać je na placyku i dałabym odmianę beni kaze lub aureola.
Yenna płot malowałam po uprzednim myciu myjką ciśnieniową bo był bardzo brudny, później grunt i dopiero farba właściwa do betonu. Trzy lata i nic się nie dzieje a naprawdę estetycznie wygląda, a później zarośnie roślinami
Agnieszka dziękuję za taką pochwałę, przyznam, że długo się przygotowywałam do tej różanki i cieszy moje oko
Mirella cieszę się bardzo, że podoba Ci się moja rabata, ale nie mów, ze ładniejsza od Twojej, obie są inne i równie piękne

żałuję, że nie zrobiłam większej, a co do stipy to tego się boję, bo miałam już wcześniej gdzie indziej i zjadła mi bukszpany, pozbyłam się jej tam. Na różance ładnie wyglądają, dodają lekkości tylko u mnie dominują, więc pewnie ją trochę uszczuplę na wiosnę, zwłaszcza, ze chciałabym dosadzić Novalis i którąś z tych różowych co polecałaś i jeszcze munstead wood

Berberysy admiration biorę pod uwagę

jeszcze w tym sezonie dodam z hakonechloa beni kaze.
Edyta dziękuję
Elu za tą pnącą wzięłam się dopiero w tym sezonie, pryskałam wiosną miedzianem, porobię jeszcze opryski i dam jej szansę do przyszłego roku, a jak mnie nie posłucha to trudno