Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Alija 22:38, 16 lip 2024

Moi znajomi miesiąc temu przywieźli sobie covida z urlopu.
Trzymaj się
Basieksp 23:23, 16 lip 2024

Kurczę, jeszcze cowid no trzymaj się i zdrowiej szybko
mrokasia 09:14, 17 lip 2024

O masz… kuruj się, odpoczywaj.
W nocy nie miałaś dolewki?
TAR 09:55, 17 lip 2024

O kurde, jeszcze covid. Kuruj sie i odpoczywaj.
Gruszka_na_w... 13:40, 17 lip 2024

Nieustannie życzę powrotu do zdrowia bez długofalowych powikłań. Dbaj o siebie.
Dziękuję za polecenie książki Marka Stelara u Magary. Recenzje zapowiadają świetną lekturę.
Wczoraj skończyłam ""Lekcje chemii" Bonnie Garmus. Główna bohaterka bardzo mi się kojarzyła z Tobą. Jeśli książka wpadnie w Twoje ręce, to ciekawa jestem, czy będziesz miała podobne odczucia.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Anda 13:43, 17 lip 2024

Judith wracaj szybko do zdrowia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Judith 14:03, 17 lip 2024

Alicjo, no fajną pamiątkę mają

Basiu, dziękuję, bilet na wyjazd wymieniłam na 24 lipca, zatem do tego czasu ma być git .

Kasia, coś tam kropnęło, ale śmiech na sali.
Odpoczywam ile wlezie . Dzisiaj wyładowałam zmywarkę i tak mnie to wyczerpało, ze musiałam się zdrzemnąć, masakra.

TARciu, tajest! Dziękuję

Haniu, dziękuję . Na szczęście nie mam jakichś bardzo nieprzyjemnych objawów, najgorsza jest słabość. Poza tym poprawia się. Wczoraj byłam u lekarza i musiał mi dwa razy coś powiedzieć, bo za pierwszym nie załapałam. Powiedziałam zatem panu lekarzowi, ze obserwuję u siebie pewne niedomagania intelektualne, na co pan stwierdził z beznamiętną mina, ze to typowe przy tej infekcji . No wiem to niby, ale strasznie mnie rozśmieszył zarówno tym stwierdzeniem jak i sposobem przekazania go .
Cieszę się, ze polecajka przypadła Ci do gustu . Część tej książki „czytałam” w aucie słuchając audiobooka - polecam, rewelacyjny lektor!
Ja natomiast - po takiej rekomendacji - muszę zapoznać się z „Lekcjami chemii” . Już ściągnęłam .

Ando, bardzo dziękuję
Judith 21:34, 19 lip 2024

Małżonek wziął był zrobił focię. Ładna, to wrzucam
ajka 22:02, 19 lip 2024

Ale jak to covid? Skąd ta cholera? Zdrowia ci życzę, nie godzi się chorować w wakacje.

Piękne podświetlenie ogrodu. My mieliśmy właśnie w tym roku rozejrzeć się za lampkami solarnymi, dzięki za przypomnienie.
Judith 22:10, 19 lip 2024

ajka napisał(a)
Ale jak to covid? Skąd ta cholera? Zdrowia ci życzę, nie godzi się chorować w wakacje.

Piękne podświetlenie ogrodu. My mieliśmy właśnie w tym roku rozejrzeć się za lampkami solarnymi, dzięki za przypomnienie.

Ania, ja jak prezydent Biden .
Covid jest cały czas, jak grypa, ale daje najczęściej tylko objawy przeziębieniowe. Miałam jechać do mamy, wiec na wszelki wypadek zrobiłam test, stąd wiem. Więc przesunęłam wyjazd . Już jest git, tylko jeszcze lekka słabość została .
Dziękuje za uznanie dla lampek