U mnie identycznie - również spodziewałam się mocniejszego różu, a tu taki jakby majtkowy . Nie zmienia to faktu, że piękna jest. Natomiast na zdjęciach wychodzi szaro - zapewne przez ten swój kolor taki mało zdecydowany .
Magarko, Żorżyk ma już swoje imię (i nazwisko nawet): George Henry Kern . O Żorżecie zatem nie ma mowy .
Gdzieś coś czytałam (pojęcia nie mam gdzie i co ), że magnolie w chwili kupna często pięknie kwitną, bo są podpasione w CO, a w ogrodzie na miejscu docelowym muszą się aklimatyzować kilka lat. Dopóki Żorżyk żyje, będę czekać na kwiaty .
No wiesz, teraz tożsamość płciowa i jej zmienność to jest gorący temat
To co czytałaś to wg mnie sama prawda. Zauważam, że pewne rośliny - te drzewiaste - to potrafią i 3 lata myśleć czy chcą z nami rosnąć czy wolą umrzeć Na siłę im nie dogodzisz, mus czekać jaką decyzję podejmą
Kolejny piękny słoneczny dzień - słońce świeci, ptaszki śpiewają, sałatka jarzynowa czeka w lodówce, pół makowca już zeżarte . Zaliczony trening, na którym spaliłam aż jeden kawałek sernika
Judith, zrób proszę dla mnie z bliska zdjęcie kwiatów, gałązki i liści migdałka, próbuję rozwiązać spór ze znajomym z pracy wiśnia czy migdałek, pisałam w swoim wątku Możesz u mnie wrzucić zdjęcia.