Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 14:13, 16 sty 2023

Basieksp napisał(a)
Łał trzymam kciuki by udało się jak najwięcej zrealizować, ale tak na spokojnie ja co roku płot maluję, już dwa sezony

U mnie robota tylko na spokojnie i bez napinki .
Nie uda się teraz? - uda się w przyszłym sezonie. A może koncepcja się zmieni? Cokolwiek będzie - będzie git .
A! Widzisz - o malowaniu bramy wjazdowej mi przypomniałaś!
Judith 14:15, 16 sty 2023

Alija napisał(a)
No, jakby wiosna, szkoda, że to połowa stycznia. U mnie też roślinki budzą się do życia, żeby tylko nie podmarzły,
bo zima na pewno sobie o nas przypomni.
Lista prac imponująca, powodzenia w realizacji.

Też się stresowałam, ale mi przeszło. Prognozy mówią, że dużych mrozów nie będzie, a Hania - by się nie bać. No to przestałam .
Rojodziejowa 14:52, 16 sty 2023

No to będzie przy czym kibicować zacne plany
Judith 15:29, 16 sty 2023

Rojodziejowa napisał(a)
No to będzie przy czym kibicować zacne plany

Dziękuję, kibicowanie mile widziane .
anuska2507 15:30, 16 sty 2023

Wow, jaki spis prac. Pewnie będziemy podziwiać efekty w sezonie
U Ciebie wiosna już na dobre. U mnie nawet miskant jakiegoś kła pokazał, i to z karpy, którą dostałam w listopadzie i wkopałam byle gdzie. Spodziewałam się, że prędzej przemarznie niż da oznaki życia w styczniu
Judith 15:52, 16 sty 2023

anuska2507 napisał(a)
Wow, jaki spis prac. Pewnie będziemy podziwiać efekty w sezonie
U Ciebie wiosna już na dobre. U mnie nawet miskant jakiegoś kła pokazał, i to z karpy, którą dostałam w listopadzie i wkopałam byle gdzie. Spodziewałam się, że prędzej przemarznie niż da oznaki życia w styczniu

Podziwianie też mile widziane .
U mnie miskanty jeszcze śpią (chyba...? - muszę dokładniej sprawdzić), ale inne rośliny obudzone .
Z tym wkopywaniem byle gdzie to tak bywa - jakieś zapomniane upchnięte "na tymczas" rośliny ładnie rosną, a te wypieszczone czasem odmawiają współpracy .
Anda 15:59, 16 sty 2023

Niesamowita lista Powodzenia w realizacji bez spiny
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agatorek 17:10, 16 sty 2023

Dłuuuuuugaśna ta Twoja lista , fajnie, że podchodzisz do niej na luzie . Wiadomo, musi być melodia do poszczególnych prac .

Róże to zgłupiały totalnie….
Judith 17:19, 16 sty 2023

Anda, Agnieszka - luz i brak spiny to podstawa . Bez luzu prace ogrodowe nie mają dla mnie sensu - to pasja wszak! .
olciamanolcia 17:34, 16 sty 2023

Agatorek napisał(a)
Dłuuuuuugaśna ta Twoja lista , fajnie, że podchodzisz do niej na luzie . Wiadomo, musi być melodia do poszczególnych prac .

Róże to zgłupiały totalnie….

Lista bardzo dlugaaaa ale jakby dobrze zliczył połowa prac przypisana jest dla Męża
Zapewne stad ten brak spiny i totalny luzzzz Judith