Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Makao 22:52, 19 kwi 2023

Judith napisał(a)
Ania, gdy człowiek siedzi chory w domu z telefonem w ręce, to chodzi po sklepach internetowych i wydaje kasę .
A poza tym wcześniej było zimno i mokro, teraz jest mokro - komu by się chciało do CO jechać? . Ja w tym sezonie jeszcze nie byłam.

Haha, no tak. Jest to jakieś rozwiązanie
U nas już przywieźli. Widziałam foty na fb.
Kasya 23:48, 19 kwi 2023

Moja gwiazdzista w półcieniu i całkiem jej dobrze
Magara 00:19, 20 kwi 2023

Zupełnie nie wiem skąd Wy tą wiosnę bierzecie

Judith, daj znać jak podejmiesz decyzję z tym środkiem do oczyszczania wody w misie - u mnie na bank kot będzie z tego pił, nie jeden Sraluchy mnie denerwują, ale krzywdy wolałabym im nie zrobić.
Przy okazji melduję, że dziurka w mojej misie dziś się doczekała pierwszego etapu bycia nie-dziurką
Agatorek 00:29, 20 kwi 2023

Ładne kolory, nic dziwnego, że fotki porobiłaś

Jestem zaszokowana paczką z supertuniami. Pozytywnie oczywiście Pierwszy raz widzę coś takiego
Wiaan 09:06, 20 kwi 2023

Judith nie odsyłałam, nie pamiętam też takiego komunikatu od nich, albo mi umknęło

Ja zamawiam w necie ze względu na niedostępność stacjonarnie, późnym latem były w Ob... ale zdechłe sadzonki i maleństwa jak na pełnię lata. Na giełdzie kwiatowej same surfinie i petunie, piękne a jakże ale te są niesamowite gatunkowo
Judith 10:10, 20 kwi 2023

Magara napisał(a)
Zupełnie nie wiem skąd Wy tą wiosnę bierzecie

Judith, daj znać jak podejmiesz decyzję z tym środkiem do oczyszczania wody w misie - u mnie na bank kot będzie z tego pił, nie jeden Sraluchy mnie denerwują, ale krzywdy wolałabym im nie zrobić.
Przy okazji melduję, że dziurka w mojej misie dziś się doczekała pierwszego etapu bycia nie-dziurką

Daga, już podjęłam - nie będę kupować z uwagi na obawę utraty rdzawego koloru.
Gratuluję zatkania dziurki, teraz czas na próbę generalną . Jaka metodę zastosowaliście?
Judith 10:13, 20 kwi 2023

Agatorek napisał(a)
Ładne kolory, nic dziwnego, że fotki porobiłaś

Jestem zaszokowana paczką z supertuniami. Pozytywnie oczywiście Pierwszy raz widzę coś takiego

Nooo . I jeszcze zachęcają do odesłania, a za odesłanie dostaniesz kupon na 25 zeta do wykorzystania przy kolejnych zakupach. Chwyt marketingowy high-level! .
Judith 10:14, 20 kwi 2023

Wiaan napisał(a)
Judith nie odsyłałam, nie pamiętam też takiego komunikatu od nich, albo mi umknęło

Ja zamawiam w necie ze względu na niedostępność stacjonarnie, późnym latem były w Ob... ale zdechłe sadzonki i maleństwa jak na pełnię lata. Na giełdzie kwiatowej same surfinie i petunie, piękne a jakże ale te są niesamowite gatunkowo

Właśnie też kupowałam latem w zeszłym roku - takie bidy były, że część padła...
Judith 10:15, 20 kwi 2023

Takie mam widoki w drodze do roboty . Centrum miasta!
Judith 10:31, 20 kwi 2023

Wstawiam i ja prośbę o zgłaszanie w wątku technicznym problemów z opóźnieniami w powiadomieniach o nowych postach.
Zgłoszenia można zostawiać tutaj:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/8033-powiadomienia-o-postach-do-nas-w-poszczegolnych-watkach?page=3#post_1