Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

mrokasia 12:32, 21 kwi 2023

O nie, jak Ty masz czyściutko!!!
Wiośnie wybacza się wszystkie zgrzyty kolorystyczne .
Wiolka5_7 12:54, 21 kwi 2023

Pierwszy zestaw Mega! bardzo w moich kolorach

Rzeczka szafirowa śliczna
Agatorek 13:12, 21 kwi 2023

Judith napisał(a)

Hmmm, o jakim zwrocie kasy jest mowa?

EDIT: faktycznie nie doprecyzowałam, ze zachęcają do zwrotu tych plastikowych opakowań, a nie roślin . Zwrot opakowań w zamian za kupon rabatowy. Nowoczesny marketing .

Aaaa, już wszystko jasne

A żadnego zgrzytu kolorystycznego nigdzie nie widzę. Szafirki muszę koniecznie posadzić! Piękne są.
Basieksp 14:56, 21 kwi 2023

Też nie widzę zgrzytu i szafirki i pierwiosnki lubię też raz dostałam tak zapakowane rośliny, tylko nie pamiętam co i od kogo to było
Judith 15:05, 21 kwi 2023

Dziewczyny, ja tez nie widzę zgrzytu .
Ale wiem, że niektóre z Was wolą stonowane kolory, stąd ostrzeżenie .

Kasia Mrokasia - czyściutko, bo to ta sprzątnięta część ogrodu . Ten weekend należy do trzeciej - ostatniej.

Wiola, Agnieszka, szafirki uwielbiam

Basia, moje pierwiosnki są "dostane' od sąsiadki i pięknie kwitną. Dokupiłam kilka innych odmian i te już tak nie szaleją...

Judith 15:06, 21 kwi 2023

Może to zbyt wiele jak na jeden dzień, ale nie mogę się powstrzymać - tarasowy narożnik autorstwa małżonka jest gotowy, stoi na swoim miejscu i czeka na zamówienie poduch

Kolor jest inny niż reszta drewnianych elementów w ogrodzie z uwagi na obawy przed wizualnym ciężarem dużego i ciemnego mebla. W naturalnym kolorze mamy jeszcze fotele na ganku altanki.
DariaB 15:33, 21 kwi 2023

Nie no, wymiękam Może produkcję otworzycie? Świetny jest Z jakiego on jest drzewa zrobiony? Chyba się właśnie poczułam zainspirowana. Sama takiej umiejętności nie posiadam, ale znam kogoś kto potrafi
Judith 15:41, 21 kwi 2023

Daria, z uwagi na dużą ilość potrzebnego drewna wybrana została najtańsza opcja czyli sosna. Tylko kołeczki łączące są bukowe.
Inspiruj się do woli .
Martka 15:50, 21 kwi 2023

Judith, wiedziałam kiedy wpaść na pokaz! Gratulacje! Podoba mi się przebardzo, także kolor. Mebel jest lekki w odbiorze, można się położyć w ogrodzie miejsc siedzących nigdy nie za wiele. Masz komplet: kwiecie i mebel do podziwiania tegoż. Oszaleć ze szczęścia można i nawet trzeba toast za Was! Małżonek poczyna sobie coraz śmielej
Wiaan 16:44, 21 kwi 2023

Twój mąż jest mega zdolny, przekaz proszę gratulacje, piękna robota
Taka ścianka do kranu co rozkminiałyśmy to dla Niego pikuś ❤