Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

An_na 19:09, 01 mar 2024

Judith napisał(a)

Ania, zrobił sobie chłopak ściankę na podręczne narzędzia z rozmaitymi przegródkami, półeczkami, haczykami i innymi cudamiwiankami na wymiar . No i i korzysta, może sięgać po konkretny śrubokręt na ślepo . A ja sięgam tez niemal na ślepo po młotek gumowy, obcęgi czy nożyce . Na większe narzędzia miejsce jest w szafeczkach w dwóch stołach roboczych (tez wlasnejnprodukcji ).

Pokażę mojemu mężatemu, może się zawstydzi chłopak i ogarnie swój pierdolnik w garażu
Alija 19:13, 01 mar 2024

Judith, ależ masz zdolnego męża (piękne donice), a na dodatek jeszcze porządnicki (niesamowity porządek na półkach).
Chwalić, chwalić, bo zasłużył.
Judith 19:19, 01 mar 2024

An_na napisał(a)

Pokażę mojemu mężatemu, może się zawstydzi chłopak i ogarnie swój pierdolnik w garażu

No wiesz, jeden/jedna musi mieć ład wokół siebie, inny/inna dobrze się odnajduje w chaosie .
Judith 19:22, 01 mar 2024

Alija napisał(a)
Judith, ależ masz zdolnego męża (piękne donice), a na dodatek jeszcze porządnicki (niesamowity porządek na półkach).
Chwalić, chwalić, bo zasłużył.

Dziękuję . Donice fajowe faktycznie, a najlepsze, ze - dzięki drewnu z palet - prawie bezkosztowe .
Ja tez lubię ład, zatem zgadzamy się w tym temacie z szanownym małżonkiem .
LIDKA 20:49, 01 mar 2024

Piękne donice. Warte parę stów w obecnych czasach.

Kup mu ładne metki/etykietki albo tabliczki do znakowania jego produktów stolarskich.
Koniecznie z oznaczeniem hand made.
Ewidentnie Twój chłop ma talent precyzję w dłoniach.
Gruszka_na_w... 20:51, 01 mar 2024

Gdybyś nie napisała, że donice są z drewna z palet, to nigdy bym nie uwierzyła. Rękodzieło Twojego lubego wciąż trzyma wysoki poziom jakościowo-estetyczny. Czekam na obsadzenia.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magara 23:17, 01 mar 2024

Małżonka masz zdolnego - ale to notoryjnośc powszechna Niemniej jednak słowa uznania się należą każdorazowo
Fajnie, że macie hobby, które są ze sobą kompatybilne
Judith 12:36, 02 mar 2024

LIDKA napisał(a)
Piękne donice. Warte parę stów w obecnych czasach.

Kup mu ładne metki/etykietki albo tabliczki do znakowania jego produktów stolarskich.
Koniecznie z oznaczeniem hand made.
Ewidentnie Twój chłop ma talent precyzję w dłoniach.

Przyznam, że też próbowałam oszacować ile takie donice kosztowałyby w sklepie . Też mi wyszło kilka stówek .
Etykietki fajny pomysł, gdy jakiś mężowy wyrób pójdzie w świat - zastosujemy .
Judith 12:38, 02 mar 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Gdybyś nie napisała, że donice są z drewna z palet, to nigdy bym nie uwierzyła. Rękodzieło Twojego lubego wciąż trzyma wysoki poziom jakościowo-estetyczny. Czekam na obsadzenia.

Dzisiaj była przymiarka i jednak obie donice będą na tarasie. W jednej będą standardowo begonie, w drugiej może klonik, który potraktujeę jak roślinę jednoroczną . Zobaczymy .
Judith 12:39, 02 mar 2024

Magara napisał(a)
Małżonka masz zdolnego - ale to notoryjnośc powszechna Niemniej jednak słowa uznania się należą każdorazowo
Fajnie, że macie hobby, które są ze sobą kompatybilne

Słowa uznania przekazane . Nawiasem mówiąc Twojemu DT też niewiele brakuje w tym temacie .