Ciecie im dobrze robi bo inaczej szybko przyrastają i pod śniegiem rozkładają się na boki Dobrze jest też jak takie małe jeszcze zrobić im obręcze z powlekanego drutu, bo potem zarośnie zielonym i nie widać, a zabezpiecza przed rozkładaniem się w zimie
Patrząc na zdjęcie też mi się wydaje że jest chwast z boku. Ławeczka bardzo ładna. Jak będziesz puzelki układała to zrób fotorelację. Buziaki zostawiam.
Joann, zaaferowana hakonkami nie zdążyłam pochwalić ławeczki, zapowiada się super i dołączam do pytań, na jaki kolor? Czarny byłby bardzo dobry jak mąż się na takie kolory zapatruje?
Edit: oraz też jestem zdania, że szkoda wiąza sadzić przed tą rabatą podwyższoną przy tarasie, zasłoni te widoki.
Martko, obfociłam. Jak dla mnie to jest "zdziczała hakone". Nie da się odróżnić ładnego listka hakone od chwasta. Tosz to dzicz jest chyba.
A tu zdjęcie drugiej i tu faktycznie udało się wyrwać chwast.
Także "takie kwiatki" u mnie
Edit: W piątek zaczynają układać placyk z kostki i zdecyduję o kolorze. Będę się wpasowywać z tą ławką, dobierać kolory drewna i kamieni do tego, co powstanie. Ale czarny kolor to mój faworyt A M? On tylko przy kurniku taki nieustępliwy jest (masz Ci los, a to akurat kluczowa sprawa), na wszystko inne przystaje Ławeczka ma być nawiązaniem do ścianki, nie wykluczam dokupienia jeszcze jednej.
Martko, dla wiąza szukam miejsca, doniczka cały czas wędruje z miejsca na miejsce Znasz to