Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Martki

W ogródku Martki

Roocika 14:02, 22 sie 2021

Miłej niedzieli Marta
wiklasia 20:32, 22 sie 2021

A ja oślepłam, bo Martki dojrzeć nie potrafię
Ale, ale ... wrzesień idzie - mam nadzieję, że stratę nadrobię i nie tylko na zdjęciu dojrzę ale i w realu w trójwymiarze
Iwona100 21:40, 22 sie 2021

Ja też tak miałam z moim Garnetem . Miał suche końcówki listków. One lubią wilgotne powietrze i wilgotną glebę. U mnie wilgotnego powietrza nie ma . W tym roku pilnuję podlewania i jest dobrze, nie ma suchych listków.
Wiaan 21:45, 22 sie 2021

Martka fajnie było Cię zobaczyć od razu widać przesympatyczną kobietkę, dobrze że widziałam zanim usunęłaś fotkę
ryska 21:53, 22 sie 2021

Widzę, że coś mnie ominęło, coś na miarę modliszki u mnie
Zdjęcie ze słonecznikami rewelacyjne.
MiluniaB 22:06, 22 sie 2021

A gdzie widzicie Martkę? Ja nie widzę
Martka 22:19, 26 sie 2021

Deszcze i chłody przestawiły tory myślenia o ogrodach, ale zdarzają się jeszcze tak słoneczne poranki jak ten.

Martka 22:19, 26 sie 2021

Asiu Roocika, dziękuję, niedziela była bardzo miła, teraz za to wymagający czas...

Asiu Wiklasiu, na żywo zawsze lepiej jeśli trasa będzie mocno wymagająca, to może się nawet pojawić czwarty wymiar

Iwona100, to byłaby dobra wiadomość, mam jeszcze obawy, czy kot nie dobrał się do tego klona i nie siusia. Ostatnio wciąż rozgrzebane korzenie. Przysypuję ziemią i to samo. Najbardziej boimy się werticiliozy, ale mam nadzieję, że to nie ona.

Wiaan, dziękuję mi też było miło zobaczyć Ciebie fotkę wrzuciłam tylko na chwilę, bo głównie ze względów zawodowych nie chciałabym na stałe wklejać swojego wizerunku w sieci.

Ryska, modliszki rzadko się pokazują  zdjęcie było na chwilę, tak tak jak napisałam Anecie wyżej, ale bardzo chętnie wrzucę raz jeszcze

Milunia, pojawiam się i znikam obiecuję wrzucić raz jeszcze

Alija 22:29, 26 sie 2021

Marta! Można powiedzieć, że całościowo ogród prezentuje się bardzo dobrze. Jest super!

A w ogóle to zimno i mokro. W sobotę ma być u nas słoneczko.
Martka 22:32, 26 sie 2021

Swego czasu pisałam, że już niczego nie zamówię przez internet. Ostatnio miałam mało czasu na poszukiwanie jeżówek i z braku czasu postanowiłam złamać tę zasadę, w końcu jest sezon na nie, powinnam otrzymać dobre sadzonki z rekomendowanej szkółki. Kara dopadła mnie z całą swą demaskatorską mocą dla mojej niekonsekwencji.
Ha, dziś znalazłam taką oto przesyłkę, kilka ostro podpędzonych, młodych sadzonek, tylko jedna z nich w fazie kwitnienia, reszta nie ma ani jednego pędu, z pewnością nie tak wygląda bylinowy raj, natomiast tak właśnie brzmi nazwa szkółki i wydawać by się mogło, że to do czegoś zobowiązuje. Chyba czeka mnie reklamacja... czy przesadzam???

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies