Ajka, Aniu, będzie powtórka akcji

Napisałam i zareklamowałam, by uniknąć niepotrzebnej ewentualnej wymiany zdań

czekam, ale na razie cisza, więc telefon może być nieodzowny
Basiu, zdecydowanie to nie czas na takie stadium jeżówki!
Asiu Johankowa, dziękuję, mi też trzeba więcej

ale ja nie spieszę się, ogród też nie

zdecydowanie jeżówki poniżej oczekiwań.
Asiu Roocikowa, korzeń adekwatny do góry. Nie spodziewam się, że znajdą siłę na przetrwanie zimy. To gówniary jeszcze. Dziękuję za kadry
Aneto Wiaan, do tego raju miałaś jechać? Stacjonarnie to może wyglądać lepiej, przecież w żadnym ogrodniczym nie widziałam o tej porze czegoś podobnego, bo kto by się skusił... Jeśli będziesz, to koniecznie zrób mi proszę zdjęcie. Reklamuję.
Wiolu, ja już hakonek nie podlewam kompletnie, deszcz to robi za mnie, ale to może być grzyb, dziwnie to wszystko wygląda. Jutro zrobię opryski na grzyba.
Sylwia, spodziewałam się donicy C2 - taka przyszła! Tylko zawartość nieadekwatna. O rany, miałaś jeszcze gorsze mizeroty? Weź tu człowieku zaufaj sprzedawcy... na ten raj poleciałam chyba?

...
Judith, taka donica powinna mieć zdecydowanie łodygę i kwiat. Na podobne sadzonki w ogrodniczym nawet bym nie spojrzała.
Joann, może być problem. Widać, że mocno podpędzone, teraz już wrzesień, może być słabo, wolałabym ich nie wsadzać, bo to nie tylko koszt sadzonki, także czas na sadzenie. Jeśli nie uznają reklamacji - posadzę, bo nie będę miała wyjścia.