Roocika, też tak myślę, lepiej poinformować klienta rzetelnie i nawet jeśli sprzedawać, to albo w promocji ze względu na okoliczności, albo opisać jak wygląda sytuacja. Szkółka ma dobre opinie i potwierdziła, że też klasę, stało się tylko to, że moja rabata nadal nie ma widocznych oznak jeżówek

Pomidorków Twoich szkoda. Coś zmienisz w przyszłym sezonie? Folia?
Agatorku, tak, lubię ten kawałek ogrodu (oprócz aktualnych jego dołów

miskanty to zdecydowanie trawy do Twojego ogrodu, chcą miejsca a Ty je im możesz dać. Wadę mają jedną, na wiosnę jest masa biomasy do obrobienia. Do tej pory wycinałam nożycami do żywopłotów, aż ustaliłam, że na świecie istnieje coś takiego jak nożyce elektryczne!

nabyć je muszę wraz z jakimś sprzętem do szatkowania
Wiolu, w sumie to ogród żyje tylko trzy miesiące bez tych traw, poza tym są stałym i niezawodnym elementem krajobrazu. Do tego lubimy ich igraszki z wiatrem
Rojodziejowa, o masz, a porozrzucane worki to co, nie liczą się?

Ago
Nowa12, podczas rozmowy właścicielka zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, tej szkółki z pewnością nie można przekreślać, zna ją też Wiaan, tutaj ... popełnili błąd komunikacyjny.
Joann, szpaler ma więcej zalet niż wad ...

jednak z tej strony działki nie muszę się specjalnie osłaniać, w innym przypadku drażniłaby mnie nieobecność osłony przez trzy miesiące