Martka
14:26, 12 sie 2022

Aneta, proso na tył moim zdaniem super. Mam też to Shenandoah od jesieni, ale rozruch powolny. Bardzo ładne. Do różowych odcieni na różance będzie ok.
Asiu Rojodziejowa, też mi się tak wydaje, że trzcinnik Overdam bardziej w kształcie V. Daglezja ma też bardzo ładny ogród pokazowy i cudne klony. W tym roku nie dotarłam
April, dzisiejsze ogarnianie domu i ogrodu po przerwie idzie konkretnie
Na ryneczek zajrzałam, ale pana od Bupleurum nie było
i nic ciekawego poza owocami nie przywiozłam. Za to w szkółce naprawdę szast prast. Hani argumentacja była nie do zbicia. Kolumnowy pokrój i koniec. Bardzo Cię namawiam na tego buczka, masz co prawda nieprzyzwoicie pięknie, ale co szkodzi nadmiar piękna
Do Skubianki jadę w przyszłym tygodniu, czwartek lub piątek. Wcześniej niestety nie, w weekend mam rodzinne zloty i spotkania.
Bupleurum to ja wysiałam sobie sama
To bardzo prawdopodobne, że Warrior
tego miałam więcej. Tak, panoszy się.
Mirko, to (ponoć) bodziszek kantabryjski Biocovo. Zdjęcie z kwitnienia wieczorem poszukam. Można liczyć na szybki rozrost.
Asiu Rojodziejowa, też mi się tak wydaje, że trzcinnik Overdam bardziej w kształcie V. Daglezja ma też bardzo ładny ogród pokazowy i cudne klony. W tym roku nie dotarłam

April, dzisiejsze ogarnianie domu i ogrodu po przerwie idzie konkretnie

Bupleurum to ja wysiałam sobie sama

To bardzo prawdopodobne, że Warrior

Mirko, to (ponoć) bodziszek kantabryjski Biocovo. Zdjęcie z kwitnienia wieczorem poszukam. Można liczyć na szybki rozrost.