Jedyny problem, to tam jest wąsko. Asia po której stronie widzisz hakonki? Tak myślę, żeby po lewej zrobić małe modyfikacje, tam rosną Annabellki, one w tym roku słabo bo się adaptowały po przesadzaniu. Przy ścieżce są tawuły Tor, a między nimi sporobolusy. I te sporolusy dam bliżej hortensji, a w ich miejsce dam hakonki. Tylko muszę cofnąć annabellki bliżej ściany garażu. Wywalę jedną sosnę bo ledwo zipie, przed okna garażu dam brzozę (czyli znowu ją przesadzanka czeka), w miejsce brzozy posadzę świdośliwę, a w miejsce świdośliwy buka z rabaty z klonem.
O tu zamiast śś dam buczka. Nie wiem czy się połapałaś haha.
Dokładnie, one są stworzone do wylewania się, bardzo lubię ten efekt. Mam za ma mało hakonek, wolno przyrastają, ale o dziwo rosną nawet na tej moje glinie.
Najpiękniejsze są przy hortkach.
Te mniej puchate dzieliłam w zeszłym roku. Teraz zrobię sadzonki z tych bardziej puchatych
A tu koło wiśni w tej dziurze muszę coś dosadzić, mam sadzonkę astra Blaubux ale on wg opisów do 50 cm rośnie, chyba, że perovskią przesadzę, a astra dam w jej miejsce, ale on też taki lekko fioletowy, hmm muszę pomyśleć
Lubię jesienny ogród, nawet chyba bardziej niż wiosenny.
Jedyny aster który jakoś wygląda, dwa mi zaschły totalnie i je wykopałam. Róże nadal kwitną, terminatorki.
Rano odbywały się kąpiele w oczku, trochę źle jest usadowione pod kątem robienia zdjęć czy filmików, mogłam zrobić narożne okno haha. Ambrowiec zaczyna.
I jeszcze ścieżka widziana z balkonu. Lubię ją
Byłam w sklepie po paliki i nie było. Znalazłam na all zestaw do palikowania, 3 paliki 2m i 3 rygle w zestawie za 50 zł, chyba nie najgorsza cena, muszę zamówić.
Ja jeden palik kupiłem za 20 parę złotych, więc taki zestaw wydaje się cenowo ok.
Sprawdź grubość palika, żeby nie okazało się, że to patyczek Wiesz jak to jest on line.
Podoba mi się jesień u Ciebie. Te wiśnie jakby nagle z nikąd wyrosły, bo ich nie pamiętam Ale najbardziej interesują mnie graby kolumnowe, no cudny widok Co ile są posadzone?