Magara
00:59, 04 maj 2022

Kordina - jakoś czas przy robocie ogrodowej inaczej leci, zapętla się 
Sylwia - niezapominajki już przeniesione
Z dużą bryłą się nie dało. Na dole działki mam gigantyczne chwastowisko (mam nadzieję, że kiedyś je ogarniemy i albo będzie tam trawa albo łąka albo coś
) Z tego chwastowiska je zabierałam więc otrzepywałam wszystko co się dało - mam nadzieję, że na nowej miejscówce sobie poradzą 
Z żagwinem mam podobne doświadczenia - miałam na skalniaku wsadzone dużo, zostały niedobitki. Ale z nim już prób nie ponawiam - stawiam na bodziszka Rozanne - niech się tam panoszy
A Gienka na pewno u Ciebie będzie miała super - moja kwitnie, ale część kwiatów przemarzła, a te, które zostały i tak wyglądają na zmarźnięte. U Ciebie cieplej to będzie piękna
Kasiu-Mrokasiu - no ja nie wiem czy to prawda z tym czasem, że najlepszy gdy go masz - z reguły nigdy go nie ma
Asia-Margaretka - coraz bardziej się skłaniam do raureif, ale mnie martwisz pisząc, że duże kępy - no też nie wiem czy doczekam, ale jak duże one mogą być??? Czytałam, że to raczej mała, kompaktowa trawka - no chyba nie będą jak hakone u Izy Ursy???

Helen
To, że szybko rusza jest wielkim atutem R. 
Alicja - no widzisz, za skalnicą nie nadążysz
Zegar też mi się podoba 
Johanka - zmień rejona
Agnieszka-Napia - bardzo mi miło, zapraszam

Sylwia - niezapominajki już przeniesione

Z żagwinem mam podobne doświadczenia - miałam na skalniaku wsadzone dużo, zostały niedobitki. Ale z nim już prób nie ponawiam - stawiam na bodziszka Rozanne - niech się tam panoszy

A Gienka na pewno u Ciebie będzie miała super - moja kwitnie, ale część kwiatów przemarzła, a te, które zostały i tak wyglądają na zmarźnięte. U Ciebie cieplej to będzie piękna

Kasiu-Mrokasiu - no ja nie wiem czy to prawda z tym czasem, że najlepszy gdy go masz - z reguły nigdy go nie ma

Asia-Margaretka - coraz bardziej się skłaniam do raureif, ale mnie martwisz pisząc, że duże kępy - no też nie wiem czy doczekam, ale jak duże one mogą być??? Czytałam, że to raczej mała, kompaktowa trawka - no chyba nie będą jak hakone u Izy Ursy???

Helen

Alicja - no widzisz, za skalnicą nie nadążysz

Johanka - zmień rejona

Agnieszka-Napia - bardzo mi miło, zapraszam