Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

tulucy 20:27, 21 lis 2022

Mój em jeździ cały rok na zimówkach. Nie zauważył ani szybszego zużycia opon, ani nic niepokojącego. Jeździ od 5 lat. Jedyne co, o ile dobrze kojarzę, to mówił, że są głośniejsze.

A w moim autku mamy dwa komplety kół, więc odpada nam kolejka do wulkanizatora, em sam zmienia, zawsze wcześnie dość, w październiku. No ale mamy miejsce w piwnicy na przechowanie tych kół.
Magara 23:51, 21 lis 2022

Jutro dzień oponowej próby
Mam nadzieję, że na letnich dojadę (o ile w ogóle wyjadę) a wrócę na zimowych
Dużo czytałam o tych całorocznych, ale dalej nie mam wyrobionej opinii...
Mamy dwa komplety kół, więc nad zmianami nie myślę.

Zima nas trochę zaskoczyła, jak drogowców prawie
Ale jak sobie pomyślę, że niecałe 3 tygodnie temu było 20 na plusie, to sama się rozgrzeszam
Magara 00:05, 22 lis 2022

Taka zima u nas. Niby tylko ledwie na minusie, ale jednak bajoro wie swoje

I Bardzo Odważna Sfochowana, której niestraszne zimowe spacery po lesie

P.S. Znajdź kota
Mgduska 08:52, 22 lis 2022

Mój pierwszy kot uwielbiał śnieg Zamęczał nas, żeby mu rzucać kulki śniegowe, na które polował, nurzając się w śniegu. Są widocznie koty śniegowe i BOS do nich należy To są bardzo fajne koty
Agatorek 09:38, 22 lis 2022

Sfochowana widocznie lubi taki klimat . I widzę, że robi za przewodnika .

Okolica piękna ❤️
antracyt 10:51, 22 lis 2022

Zmrożone widoki przyjemne, towarzystwo spacerowe również
Mój kocurro śniegiem się nie przejmuje, jak mu się znudzi leżakowanie przed kominkiem to rusza na obchód okolicy.
tulucy 12:08, 22 lis 2022

Nasz za śniegiem nie przepada, woli ścieżki wydeptane i odśnieżone. Ale zima jako taka też mu niestraszna i pomyka za psicą na spacerki.
mrokasia 14:30, 22 lis 2022

Ja od wczoraj mam zimowe. Ale kilka dni temu też jechałam do biura przez wsie z prędkością 30km/h...
Moje koty zimą wychodzą na chwilę i zaraz wracają.
Martka 22:24, 22 lis 2022

Staw wie swoje i nie patrzy na termometr jak my kotka odnalazła tło idealne i wtopiła się po prostu.
Wrzucaj naturę

Ja mam zimowe… od zimy, bo nie zdążyłam na wiosnę i potem latem zmienić a tu czytam, że mąż Lucy tak już od 5 lat. Moja opinia jest taka, że całoroczne są ok, o ile sroga zima nie zaskoczy auta w długiej trasie… podmiejska lub okazjonalna jazda lokalnie i przy zimach jakie były ostatnio - zadowoli się pewnie całorocznymi. Sama nie zdecydowałam się.

Magara 23:42, 22 lis 2022

Dojechałam na letnich, nawet jakoś poszło

Mgduska - na kotach się nie znam, ale też mi się wydaje, że są śniegowe i nie-śniegowe Glumza do spacerów chętna, pierwsza przy furtce czeka. Nie bronię jej bo żre za dwie więc spacer jej tylko dobrze zrobi Idzie i dziamgoli, ale idzie

Aga - za Sfochowaną nie dojdziesz co ona lubi Okolica - dziękuje

Zuza - zmrożone widoki, fakt, przyjemne, ale trochę przedwczesne Jednak liczę na ocieplenie Sfochowana jest kotem "zewnętrznym", zapraszana do domu ma lęki - kominka się boi, jak tyko drzwi się zamkną wyje choć krzywda jej się nie dzieje No nie jestem w stanie jej psyche ogarnąć

Lucy, Mrokasia - za kotami nie nadążysz

Martka - tak mi się właśnie wydaje, że natura najlepiej wie czego chce i co dla niej dobre Żeby tylko człowiek nie przeszkadzał ;