Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Agatorek 00:38, 27 sty 2023

Magara napisał(a)

Jedyne co mnie martwi, to fakt, że wszędzie na forum czytam o nowych zakupach i zamówieniach, a ja poza jednym banalnym, nawet po sklepach nie chodzę - daje mi to do myślenia w przedmiocie mojego stanu zdrowia bardzo

Zdrowiej !

I zakupami się nie przejmuj .
Ja na razie się jedynie przymierzam. Wkładam do koszyka, trzymam, później kasuję, później znów wkładam itp. Jakaś niezdecydowana jestem.
Chociaż jedno zamówienie poszło, na sześciopaki
Magara 00:25, 28 sty 2023

Judith, Kordina - sowy lekko nie mają, taki ich los

Aga - ja nawet do sklepów internetowych z roślinami nie zaglądam - nie wkładam do koszyka, nie kasuję - i to jest przyczyna moich rozważań nad moim zdrowiem
Kordina 08:57, 28 sty 2023

Magara napisał(a)
...Aga - ja nawet do sklepów internetowych z roślinami nie zaglądam - nie wkładam do koszyka, nie kasuję - i to jest przyczyna moich rozważań nad moim zdrowiem

No rzeczywiście, na Twoim miejscu też zaniepokoiłoby mnie swoje zdrowie wszyscy wchodzą, wrzucają do koszyka, kasują połowę, na drugi dzień połowę połowy itp...
Helen 09:23, 28 sty 2023

Kordina napisał(a)

No rzeczywiście, na Twoim miejscu też zaniepokoiłoby mnie swoje zdrowie wszyscy wchodzą, wrzucają do koszyka, kasują połowę, na drugi dzień połowę połowy itp...

Lub dokładają więcej , nie mając jeszcze odwagi na zakup
Kordina 09:33, 28 sty 2023

Tak, albo za miesiąc otwierają jakąś stronę z roślinami i ze zdziwieniem patrzą, że tam w koszyku cała masa roślinek. Pytanie retoryczne brzmi - kto mi to nawrzucał??
Rojodziejowa 09:52, 28 sty 2023

Kordina napisał(a)
Tak, albo za miesiąc otwierają jakąś stronę z roślinami i ze zdziwieniem patrzą, że tam w koszyku cała masa roślinek. Pytanie retoryczne brzmi - kto mi to nawrzucał??

Masz tak? U mnie się te koszyki opróżniają same i trzeba szybko kupować haha
Kordina 10:19, 28 sty 2023

Miesiąc to upływ czasu w przybliżeniu, niektóre tak długo trzymają dopóki nie usuniesz
Magara 00:27, 29 sty 2023

Znaczy brakuje mi wyobraźni odnośnie nowych nasadzeń - inaczej mojego lelawizmu zakupowego nie potrafię wytłumaczyć

Z dobrych wiadomości - przyuważyłam dziś ŻURAWIE Sztuk sześć Wzruszyłam się bardzo, bo dla mnie żurawie to zawsze znak, że wiosna idzie
Trochę szybko, nawet doczytałam, że połowa lutego to szybko, ale może one wiedzą lepiej niż człowiek i jego prognozy pogody? Tej wersji będę się trzymać
Helen 08:23, 29 sty 2023

I to by była najlepsza wiadomość, wiosna jest taka optymistyczna

Daga, czy masz sporo siewek naparstnic?
sylwia_slomc... 09:58, 29 sty 2023

Mnie komputer sam kasuje koszyki bo zwykle jak mam już pełne to go muszę zresetować, czyści koszyki i jak odzyskam strony to już jest wszędzie 0,00 I mogę sobie pakować od nowa. Zadziwiające, że za każdym razem napakuję czego innego