Magara
23:59, 25 kwi 2023

Aga, szpadelka Romanika szukałam bo Hania polecała, a wiem, że i Ty kupiłaś i jesteś zadowolona, ale ciężko znaleźć
Póki co walczę swoim badziewnym
Narzędzia WG nie zrobiły na mnie wrażenia już w w sklepie, a te na F., w mojej ocenie, są przereklamowane - pierwszy szpadel, kupiony dobrych kilka lat temu - reklamowaliśmy chyba trzy razy - nie wiem do czego miał służyć, ale raczej nie do kopania
Mega zadowolona za to jestem z narzędzi cellfast - mam te małe (łopatki, pazurki), trzymają się kolejny rok, pierne są, myję w zmywarce
Angielskie pazurki wpadły do koszyka bo szukałam takich węższych
A reszta wpadła w sklepie bo pazurki z neta oceniłam przy robocie na 10plus, a te w TKmaxie były w naprawdę dobrej cenie
I jak ładnie się prezentują na wieszaczku
Asia-Rojo - ja też jestem rzadko w okolicach TKMaxa i też żałuję
Ale obiecałam sobie, że będę zaglądać - szczególnie po tym jak sama doświadczyłam różnicy w cenach

Narzędzia WG nie zrobiły na mnie wrażenia już w w sklepie, a te na F., w mojej ocenie, są przereklamowane - pierwszy szpadel, kupiony dobrych kilka lat temu - reklamowaliśmy chyba trzy razy - nie wiem do czego miał służyć, ale raczej nie do kopania

Mega zadowolona za to jestem z narzędzi cellfast - mam te małe (łopatki, pazurki), trzymają się kolejny rok, pierne są, myję w zmywarce

Angielskie pazurki wpadły do koszyka bo szukałam takich węższych

Asia-Rojo - ja też jestem rzadko w okolicach TKMaxa i też żałuję