Magara
23:43, 18 gru 2024

Basia - ja też mam wrażenie, że wielkiej zimy nie będzie, chociaż nie potrafię się zdecydować czy to mnie cieszy czy martwi
Też uważam, że badać się trzeba i reagować na czas. Sama przypadkowo dowiedziałam się, że mam nadciśnienie i problemy z tętnem. Reakcja doktora rodzinnego natychmiastowa
Ilość piguł do połknięcia co rano wzrasta z wiekiem
I zgadzam się w 200 procentach, że dobry humor i zdrowy sen na pewno nie zaszkodzą
Bożena - dzięki w imieniu żył moich
Pijawki mi się kojarzą głównie z literaturą romantyczną, z akcją osadzoną na przełomie wieków
Skąd się teraz bierze pijawki do celów leczniczych? Są jakieś hodowle?
Kaśku - jak nie masz teraz problemów z żylakami, to już raczej mieć ich nie będziesz
Ja też nienawidzę jak coś mnie ciśnie, dlatego klnę jak szewc zmuszona nosić cholerną pończochę uciskową
Zrzucanie stanika od progu - znam ten stan

Też uważam, że badać się trzeba i reagować na czas. Sama przypadkowo dowiedziałam się, że mam nadciśnienie i problemy z tętnem. Reakcja doktora rodzinnego natychmiastowa

I zgadzam się w 200 procentach, że dobry humor i zdrowy sen na pewno nie zaszkodzą

Bożena - dzięki w imieniu żył moich

Kaśku - jak nie masz teraz problemów z żylakami, to już raczej mieć ich nie będziesz

Ja też nienawidzę jak coś mnie ciśnie, dlatego klnę jak szewc zmuszona nosić cholerną pończochę uciskową

Zrzucanie stanika od progu - znam ten stan