Patrycja_KG_Lu
11:43, 20 wrz 2023

Dzięki! Jakoś nie wpadłam na nie do tej pory. Przyda mi się to rozwiazanie w pierwszej kolejności w tunelu foliowym z pomidorami. Mamy dość chodzenia i podlewania konewką. Opowiedziałam nawet mężowi o tym rozwiązaniu co Ania niżej powiedziała (z pompką na baterię), to tak się zaangażował, że rozkminkę już miał, żeby jakiś jeden panel fotowoltaiczny i małą baterię podłączyć. Chyba chce on przekombinować zanadto. Raczej dopiero na wiosnę ogarniemy sprawę, a teraz dociągniemy ten sezon z konewką. Jak już podpytam Anię kiedyś o pompkę i wszystko podłączymy to cyknę foty i wrzucę tutaj (wiosną).
P.S. O Twoim pytaniu odnośnie jak połączyć rabatę jedną z drugą, aby było ładne przejście pamiętam, lecz odpowiedz wymaga czasu (zrobienie rysunku + mam pewne piny zapisane).