Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

LIDKA 08:17, 22 wrz 2024

Patrycja kawał dobrej roboty.
Bardzo mi się podoba.

Twojej rodzinie to głód nie grozi.

Teraz tylko zapełnić rabaty ozdobne na gęsto.
Marcin89 08:30, 22 wrz 2024

Również podziwiam i gratuluję
Angelika95 13:48, 22 wrz 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Dużo działa razem z nami, taboret w kuchni jest konieczny. Przy ostatnich passatach to ona wszystkie pomidory wrzuciła do wyciskarki jeden po drugim. Nie zmuszamy, a zachęcamy i staramy się by było to formą zabawy jednocześnie. Dzisiejsze wiezienie plonów do piwnicy sąsiadów było super okazją do przejażdżki taczką.

Montessori w praktyce, super

Patrycja, a myślałaś, żeby w warzywniku postawić domek dla murarek i kupić trochę kokonów? Wspaniale się je obserwuje wiosną jak wygryzają się i zaczynają żywot
Myślę, że dla dziecka to też byłaby fajna atrakcja
Kasya 20:57, 22 wrz 2024

Przyszłam powiedzieć dzień dobry
Makao 21:45, 22 wrz 2024

Fajnie Kasia że się znalazłyście

Pati miło było poznać. Szacun za ilość nasion jaką posiadasz.

Pamiętaj że gdyby hortensje sprawiały problemy to daj znać. Wyślę gdy będą w idealnym stanie a przynajmniej spróbuję bo nigdy tego nie robiłam
Makao 07:11, 24 wrz 2024

Pati czy pokazywałaś swojego drona?

Kamerkę masz ruchomą?

My mamy drona ale kamerka jest nie ruchoma.
Patrycja_KG_Lu 11:48, 24 wrz 2024

Klaudia, Asia, Lidka, Marcin, Bożenka - dziękuję. Bardzo miło się robi i podnosi na duchu jak ktoś kibicuje i docenia. Jak myśli się o konkretnych pracach i rabat to wydawało mi się, że mało w tym sezonie jest zrobione. Dopiero widok porównawczy z drona pokazał zakres prac zrobionych. Jest satysfakcja duża. Tej jesieni jeszcze trochę sadzenia przewiduję. Dziś szykuje pas pod seslerie.
Patrycja_KG_Lu 11:52, 24 wrz 2024

Angelika95 napisał(a)

Montessori w praktyce, super

Patrycja, a myślałaś, żeby w warzywniku postawić domek dla murarek i kupić trochę kokonów? Wspaniale się je obserwuje wiosną jak wygryzają się i zaczynają żywot
Myślę, że dla dziecka to też byłaby fajna atrakcja

Mam wyrażenie, że w złym kierunku idzie obecnie trend na Montessori. Używają go mocno marketingowo dla podbicia sprzedaży drogich drewnianych zabawek, a to nie o to w tym chodzi. Niestety tak obecnie jest kojarzony przez ludzi z zewnątrz.

Bardzo fajny pomysł, chętnie bym zrealizowała. To jesienią trzeba założyć, tak? Dzięki za podrzucenie. Ty masz u siebie?
Patrycja_KG_Lu 11:57, 24 wrz 2024

Kasya napisał(a)
Przyszłam powiedzieć dzień dobry

Dzień dobry, miło się było zobaczyć na żywo. Natchnęłyście mnie z Anią do posadzenia większej ilości drzew niż planowałam. Dziękuję.
Patrycja_KG_Lu 12:09, 24 wrz 2024

Makao napisał(a)
Pati czy pokazywałaś swojego drona?

Kamerkę masz ruchomą?

My mamy drona ale kamerka jest nie ruchoma.

Mąż dostał go w prezencie, sami nie wybieraliśmy, ale na nasze potrzeby jest aż nadto wystarczający. Czasem używa go w pracy, ale głównie prywatnie go wykorzystujemy.

To DJI model Mini. Sam dron lata góra-dół, prawo-lewo, przód-tył. Kamerka jest ruchoma w takim zakresie, że kamera może być skierowana w przód, a potem po łuku do dołu, aż centralnie w dół będzie skierowana.

Jak ktoś ma ochotę na zdjęcie ogrodu z góry to chętnie wezmę drona na spotkanie ogrodowe przy kawie. Obecnie wybywam tak do 2 godzin drogi od Lublina. W październiku z Magdą odwiedzimy kolejny ogród z forum przy okazji wyjazdu do kilku szkółek. Jak będę kiedyś w Twoich stronach to zajadę cyknąć Ci fotki. A Waszym dronem nie robiłaś zdjęć z góry?