Patrycja_KG_Lu
09:17, 24 wrz 2025

Decyzja jeszcze nie podjęta, jedynie wiem, że jedną hortkę tam chętnie dam. Z hakonkami mi ciężko idzie, więc ewentualnością jest sesleria. Muszę jeszcze ocenić jak to będzie wyglądać przez okno, bo mam na to miejsce widok z salonu.
Teraz w pierwszej kolejności muszę posadzić te 5 pęcherznic co kupiłam wczoraj i rozmieścić wstępnie te dwie kulki na zachodzie. Do tego jakaś zimna noc idzie więc zbiorę dziś pomidory kolejne na przetwory.
W sobotę odbieram zamówione 3 ambrowce Slender Silhouette i mamy grupowy napad na szkółkę. Pewnie dojdzie jeszcze coś do dosadzenia. Denerwują mnie pomyłki hortensji - miałam mieć 6 Polar Bear, a ani jedna nią nie jest. Dlatego pomyłki powędrują w inne miejsca sukcesywnie, a w sobotę jak spotkam miśki to kupię chociaż 3 sztuki.