Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Patrycja_KG_Lu 08:13, 08 sty 2026

Niezmiernie mi miło dziewczyny. Warzywnik przebył długą drogę, żeby finalnie tak wyglądać.

Widziałam Klaudia Twój - ma fajny układ. U mnie kształt moich skrzyń był ograniczony tym, żeby jak najmniej cięć betonu zrobić, bo bałam się, że będzie się kruszył czy pękał.

Jedyne czego żałuję to, że nie założyliśmy siatki na nornice. Prawie całą skrzynie 5x1,25 m marchewek nam zjadła Nawet Puszysław nie pomógł mimo, że widziałam go siedzącego w skrzyni na czatach przy norce.

pestka56 14:39, 08 sty 2026

Nornice nie jest łatwo złapać, ale widać że Puszysław dzielnie broni kociego honoru

Jeszcze możesz siatkę założyć. Problem w tym, że myszy i nornice sprawnie chodzą po pionowym betonie czy tynku, nie mówiąc o deskach. Kusisz je pysznościami, to dadzą radę się dostać.