Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

hanka_andrus 16:48, 05 gru 2012

Piękne miejsce spacerowe!A dzika róża nie mogła czekać.....poszła........ Za długo zwlekałaś.
Mnie w tym roku udało się tylko raz różobranie,ale zaledwie 3 słoiczki dżemiku zrobiłam......Trzymam na lekarstwo.
kasik778 20:18, 05 gru 2012

EPODLAS napisał(a)
To był ostatni dzwonek, żeby ocieplić moje rośliny. Po minionej zimie postanowiłam być mądrzejsza i ociepliłam też powojniki. Przez cały sezon patrzyłam czy wyjdą czy nie, nawet to puste miejsce podlewałam, ale się nie doczekałam. Opatuliłam trawy, one też są wrażliwe na mróz.

Bożenko ta rabata jest bardzo ładnie skomponowana nawet tak późno wygląda bardzo efektownie, podziwiam i pozdrawiam
Dzidka 22:19, 05 gru 2012

EPODLAS napisał(a)
To był ostatni dzwonek, żeby ocieplić moje rośliny. Po minionej zimie postanowiłam być mądrzejsza i ociepliłam też powojniki. Przez cały sezon patrzyłam czy wyjdą czy nie, nawet to puste miejsce podlewałam, ale się nie doczekałam.

Miałam w tym roku z powojnikami podobnie . Też miałam puste miejsce po powojniku i niedawno stwierdziłam, że na pewno nic z tego nie będzie. Postanowiłam przekopać i szpadlem trafiłam w środek kępy. A tam były śliczniutkie wschodzące pędy.
Celina 22:23, 05 gru 2012

EPODLAS napisał(a)
To był ostatni dzwonek, żeby ocieplić moje rośliny. Po minionej zimie postanowiłam być mądrzejsza i ociepliłam też powojniki. Przez cały sezon patrzyłam czy wyjdą czy nie, nawet to puste miejsce podlewałam, ale się nie doczekałam. Opatuliłam trawy, one też są wrażliwe na mróz.

rabata bardzo ładna ! No ja chyba zrobiłam moim roslinkom krzywdę Nie za dokładnie ociepliłam.Oj czuję ,że wiosną będę daremnie wyczekiwać
Mala_Mi 23:13, 05 gru 2012

Bożenko mam wielki sentyment do Waszych jezior.. moja najlepsza psipisułka jest z twoich okolic
EPODLAS 10:45, 06 gru 2012

Kasik, będzie dalej poprawiać się rabaty, między innymi z trawami. Przesadzanie jest stałą pracą ogrodnika. Ja np. widziałam na jakimś zdjęciu, Red Barona ale w dużej ilości między innym trawami. To dopiero był widok!
Dzidka, oby twoje słowa były prorocze, ktoś mi na forum pisał, że mu powojniki wyszły dopiero po roku. Tylko ja zrobiłam tam dołek w poszukiwaniu życia i nic nie znalazłam. Ale może???????
Aniu, fajnie, że ci się dobrze kojarzą nasze strony. Koło Rzeszowa pewnie też jest pięknie. Nigdy nie byłam w twoim mieście. Strasznie daleko od nas do Rzeszowa. Ale może i kiedyś tam się wybiorę. Chciałaby zwiedzić jak najwięcej nasz kraj.
EPODLAS 11:18, 06 gru 2012

Dzisiaj pogoda wymarzone. Lekki mrozik, trochę śniegu ( mogłoby być więcej), słoneczko świeci - cudownie

Mala_Mi 11:21, 06 gru 2012

Bożenko..... zapraszam.. może kiedy się wybierzesz z moją koleżanka spod Włocławka Przynajmniej 2-3 razy do roku do mnie przyjeżdża.... W pierwszy dzień po świętach też do mnie przyjeżdża
jotka 11:23, 06 gru 2012

EPODLAS napisał(a)
Dzisiaj pogoda wymarzone. Lekki mrozik, trochę śniegu ( mogłoby być więcej), słoneczko świeci - cudownie

No i niech tak trzyma
U mnie w nocy minus, posypało śniegiem, a teraz leciutki plus i rozpuszcza się to co napadało Do tego pochmurno ...
Milka 11:28, 06 gru 2012

U nas też tak zimowo, ale całkiem nieźle