Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Magleska 21:04, 11 paź 2023

Fotek nigdy dość w dodatku takich pięknych
białaski mają super te niebieskie ubranka
TAR 21:05, 11 paź 2023

Basieksp napisał(a)
Klonik z misą śliczny a ilość posadzonych roślin robi wrażenie i napewno je widać podziwiam też stosik dla jeży a najbardziej podobają mi się białaski w kubraczkach

Juz chlodno. My sie ubieramy a one trzesilapki takie. Leķki kubraczek im nie zaszkodzi. A z wieksza checia daja sie wyciagac na spacerki.
TAR 21:09, 11 paź 2023

LIDKA napisał(a)
Ło matko ile roślin. W liściastym i gęstym lesie będziesz mieszkać za jakiś czas.

Taki mały rębaczek by Ci się przydał. Miałabyś wiórki na ściółkę.

Wiele z tych doniczek to byliny. Wiec raczej drugi las mi nie grozi
Na wiosne chcemy z sasiadem na spole wynajac rebak. On ma swoje galezie a my za chwile bedziemy miec kolejne. Nie wszstkie sosny udalo nam sie podkrzesac. Mam 2 gorki juz poszatkowanych galezi z mnostwem igiel po wycieciu kilku drzew pod dom. Przekompostowuja sie. Jeszcze sporo dojdzie.
TAR 21:12, 11 paź 2023

Magleska napisał(a)
Fotek nigdy dość w dodatku takich pięknych
białaski mają super te niebieskie ubranka

Tez lubie ogladac zdjecia u innych. Tego nigdy dosc. A ubranka cieple i wygodne. Maluchy szybko zrozumialy, ze w dupinki cieplo i same sie podstawiaja do ubierania. Szczegolnie Wicio, bo on taki podworkowy. Sciagnac go do domu to albo podstep albo obietnica czegos pysznego
Magara 23:42, 11 paź 2023

TARcia - podziwiam Cię za podsumowanie Ja bym się bała robić takie podsumowania, żeby się nie dowiedzieć ile kasy poszło w ogród, to wiedza nikomu nie potrzebna przecież
Fotki cudne
TAR 08:53, 12 paź 2023

Daga ale czego sie bac? Poszlo to poszlo. Nie jest to zmarnowany pieniadz ani robota. Powstalo cos z niczego, cos ładnego i pożytecznego, czemu sie dolowac? Ja akurat wszystko licze, tak bylo z budowa i tak jest z ogrodem, wszystko zapisuje, co gdzie i za ile kupilam, podsumowania czasem sa potrzebne by zamknac jakis etap. Moze to zawodowe skrzywienie. To tez pokazuje ile sie zrobilo, ze ten czas tak naprawde nie poszedl na marne i ile jest potrzebne wkladu by zrobic chociaz czesc ogrodu. Tak ja to widze.
Gruszka_na_w... 12:43, 12 paź 2023

Tarcia, tworzysz piękne, klimatyczne miejsce. Widać, że i Wam i zwierzakom jest w nim dobrze. Widoki ogólne są niesamowicie miłe dla oka, a zbliżenia to już sztuka sama w sobie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Agatorek 18:28, 12 paź 2023

TAR napisał(a)
A nie kupilas go? To Peve Chameleon

Kupiłam. Tylko on u mnie jeszcze czeka na posadzenie i się nie przebarwił, stoi w cieniu l dlatego go nie poznałam

U Ciebie na fotkach to prawie nie widać jesieni. Piękne portreciki ❤️
Nie mogę doczekać się przyszłego sezonu!

Anda 18:53, 12 paź 2023

TAR napisał(a)

Juz chlodno. My sie ubieramy a one trzesilapki takie. Leķki kubraczek im nie zaszkodzi. A z wieksza checia daja sie wyciagac na spacerki.

Jakie slodziaczki ❤️
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
TAR 20:49, 12 paź 2023

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Tarcia, tworzysz piękne, klimatyczne miejsce. Widać, że i Wam i zwierzakom jest w nim dobrze. Widoki ogólne są niesamowicie miłe dla oka, a zbliżenia to już sztuka sama w sobie.

Dziekuje Haniu za komplementy. Masz racje, lubimy to nasze miejsce i jest nam tutaj dobrze. Im jestem starsza tym bardziej doceniam. Psiaki tez szczesliwe, male to wiadomo hulaj dusze ale staruszek nam odzyl, pomimo gluchoty, slepoty dziarsko eksploruje caly ogrod. Codziennie tez o 17 czeka przy drzwiach by pojsc na popoludniowy spacer. Dla mnie to najpiekniejszy widok, bo rok temu nam odchodzil a teraz jakby odmlodnial.

Agatorek napisał(a)

Kupiłam. Tylko on u mnie jeszcze czeka na posadzenie i się nie przebarwił, stoi w cieniu l dlatego go nie poznałam

U Ciebie na fotkach to prawie nie widać jesieni. Piękne portreciki ❤️
Nie mogę doczekać się przyszłego sezonu!

u mnie tylko polowa przebarwiona, tez w cieniu jesiennie w ogrodzie coraz bardziej ale ja nie chce jej widziec
wlasnie hrabia zajechal rano obejrze

Anda napisał(a)

Jakie slodziaczki ❤️

Tiaaa, sam lukier. Ten po lewej istny tajfun do tego obrazalski. Jak za krotko jest na dworzu to fochy strzela i pod szafe wchodzi. A jak drzwi otwierasz to magicznie sie odobraża. Pies podworkowy ten drugi w ubranku pooperacyjnym raczej kanapowiec, na dwor pojdzie jak juz musi Ale oba sa przekochane.