Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 13:10, 01 cze 2023

i jakies roslinki na szybko przy porannym podlewaniu

Forest Pansy i Merlot

Rising Sun i Jordan, koncowka judaszka troche przemarzla ale reszta odbudowala sie ładnie

Jordana kupowalam 3 lata temu jako malego wypierdka mial moze ze 20-30 cm, 2 ostatnie sezony spedzil w przechowalniku juz na tej dzialce.

i znowu klony, misy sie odbarwiaja z farby, oby jak najszybciej

TAR 13:12, 01 cze 2023

TAR 13:14, 01 cze 2023

UrsaMaior 13:51, 01 cze 2023

Fajnie masz, urządzać się od nowa
TAR 15:25, 01 cze 2023

UrsaMaior napisał(a)
Fajnie masz, urządzać się od nowa

tiaaa, troche tak ale chetnie bym juz odpoczywala na gotowym. ciezka orka na ugorze
Judith 15:34, 01 cze 2023

Trawa z rolki to świetny wynalazek! Wspaniale wygląda

W temacie mis: jeśli to te tanie z cienkiej blachy to nic sie nie wybarwia, niestety... Też początkowo myślałam, że to farba, ale to chyba jednak wytrąca się rdza. Wymieniałam wodę juz 3 razy wylewając ją łącznie z tym paskudnym osadem i wciąż się to wytrąca. Ja swoje będę przemalowywać na grafitowo. Zanim rdza przeżre misę na wylot .
Patrycja_KG_Lu 15:36, 01 cze 2023

Jak masz nadal wenę na „łazęgowanie” to zapraszam do siebie. Wrzuciłam wstępną koncepcję zadrzewienia pustej działki i przyda się wspólna rozkminka.
TAR 15:44, 01 cze 2023

Judith napisał(a)
Trawa z rolki to świetny wynalazek! Wspaniale wygląda

W temacie mis: jeśli to te tanie z cienkiej blachy to nic sie nie wybarwia, niestety... Też początkowo myślałam, że to farba, ale to chyba jednak wytrąca się rdza. Wymieniałam wodę juz 3 razy wylewając ją łącznie z tym paskudnym osadem i wciąż się to wytrąca. Ja swoje będę przemalowywać na grafitowo. Zanim rdza przeżre misę na wylot .

świetny wynalazek ale kosztowy, z drugiej strony efekt natychmiastowy. cos za cos. w misach u mnie sie wybarwia, sa place z czysta stalą i raczej to jest farba, jakby to byla rdza to nie tragedia po wylaniu wody a farba juz chemia
TAR 15:45, 01 cze 2023

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Jak masz nadal wenę na „łazęgowanie” to zapraszam do siebie. Wrzuciłam wstępną koncepcję zadrzewienia pustej działki i przyda się wspólna rozkminka.

ide, choc ja mam aktualnie niemoc artystyczna
Judith 17:35, 01 cze 2023

TAR napisał(a)

świetny wynalazek ale kosztowy, z drugiej strony efekt natychmiastowy. cos za cos. w misach u mnie sie wybarwia, sa place z czysta stalą i raczej to jest farba, jakby to byla rdza to nie tragedia po wylaniu wody a farba juz chemia

Z misa dokładnie tak samo było/jest u mnie. Czysty lśniący metal, a potem znowu dziadostwo rdzawe w wodzie, a te czyste placki oklejone rdzawą mazią…
Może to i farba, nie wykluczam, ale powątpiewam z uwagi na czas, jaki minął od nalania wody.