Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 08:58, 22 lis 2024

Tess napisał(a)
Aniu, dopiero teraz doczytałam, że seniorek odszedł za Tęczowy Most. Współczuję.
Znam to uczucie straty, w kwietniu tego roku odszedł mój młodszy kocur Bursztyn.

Metasekwoja ma jakieś imię (odmianę)? (tylko skąd ja słoneczne miejsce znajdę?

Bardzo za nim tesknimy wszyscy. Mineły dwa tygodnie i nie moge zniesc tej ciszy w domu. Maluchy sa z tych spokojnych, nieupierdliwych i niewymagajacych. Wystarcza im spacer, zabawy troche i ciepły kocyk przy boku. Mozna sie calkowicie rozluznic.
Metasekwoja Matthaei Broom.
TAR 09:00, 22 lis 2024

Agatorek napisał(a)

Uwielbiam ten serial ❤️

Ja tez, koncze 4 sezon. Ale niestety za bardzo sie wczuwam czasem i mialabym ochote z niektorymi zrobic to, co bohaterowie tego filmu. Najbardziej mi sie podoba ciaganie na linie za koniem Ech, te marzenia
Agatorek 23:27, 24 lis 2024

Beth to moja idolka
An_na 07:38, 25 lis 2024

Aniu, przykro mi z powodu Seniorka
Przytulam♥️
mrokasia 08:31, 25 lis 2024

O rany, teraz dopiero zorientowałam się, że seniorek odszedł. Baaaaaardzo, baaardzo mi przykro Aniu. Wiem co się czuje gdy przyjaciel odchodzi. Przytulam.
Margo2 15:29, 25 lis 2024

TAR napisał(a)

Bardzo za nim tesknimy wszyscy. Mineły dwa tygodnie i nie moge zniesc tej ciszy w domu. Maluchy sa z tych spokojnych, nieupierdliwych i niewymagajacych. Wystarcza im spacer, zabawy troche i ciepły kocyk przy boku. Mozna sie calkowicie rozluznic.
Metasekwoja Matthaei Broom.

Może trzeba zakupić nowego malucha?
Moja koleżanka tak zrobiła. Mimo, że ma 2 tak jak Ty. Od razu radość wróciła do domu, bo to iskra niesamowita.
April 08:48, 31 gru 2024

Hejka, pozdrawiam. Też zamknęłaś ogród na zimę?
Wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku Oby spokojniejszym, mniej absorbującym świecie nam się żyło. Absorbować może nas tylko ogród
TAR 20:06, 06 sty 2025

Cześć Aprilku, jakos nie mam nastroju na nic. Mam spore opoznienia w czytaniu co w ulubionych watkach. Moze luty mnie zmotywuje jakos, na razie jestem do bani
LIDKA 20:37, 06 sty 2025

Tarcia dobrych ludzi, miłych chwil, drobnych przyjemności i zdrowia na Nowy Rok.

Na wątkach wiosenny ruch i...zakupki.
Basieksp 21:02, 06 sty 2025

Czasami potrzebna jest taka chwila wyłączenia się, odpoczynku, by nabrać nowej energii i z nią wkroczyć w nowy sezon, czego w Nowym Roku Ci życzę