TAR
09:21, 10 mar 2025

W sumie to sie nie zdecydowałam obcinac czy nie obcinac. Puszczaja mi zielone liscie i jak teraz przytne, to kwiatkw nie bedzie. W ogole jak zobaczylam ile juz pusciło roslin w ogrodzie to porzadkowac zaczełam delikatniej, wyszły brunnery, hortensje serraty maja tyle pąkow, ze licze na duzo kwiatlow. Dałam ciałą z przycieciem 3 dębowych, niestety nie bedzie na nich kwiatow, zle je przyciełam. Na szczescie mam inne, ktorych nie zmasakrowałam

Tez w weekend miałam powera, co prawda oprocz ogrodu uporzadkowałąm tylko jedna szafe ale na błysk sprzatnełam 2 łazienki, kuchnie i wyprałam sierście. Po przepierce białasow w domu pojasnialo. Tak brudnej wody przy ich splukiwaniu dawno nei widzialam

Mnie czeka sprzatanie garazu. A na strych wejde jak zrobimy schody. Chcemy wywalic schody strychowe (ja sie po nich boje wspinac, wejsc wejde ale z zejsciem mam problem) i chcemy zrobic normalne schody przyscienne. U nas na strych wchodzi sie z garazu i mamy na takie schody miejsce.
Chociaz w tym roku raczej temat nierealny to w przyszłym juz jak najbardziej.
Od jutra u nas zapowiadaja chłody i deszcze. Tak jak zawsze po zimie bylo mokro to ten sezon wyjatkowo sucho sie rozpoczal. Niech popada troche, nie obraze sie.
Mężaty wczoraj rzutem na taśme zwertykulowal 1/4 trawnika