Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 19:50, 08 mar 2025

Bardzo udany, jutro jednak musze wykapac sierscie, sa tak brudne od tarzania sie w lisciach i trawie. A po zimie jest duzo brudnego pylu.
Wafel 20:02, 08 mar 2025

Zacnej wielkości ciemiernikowy bukiet
mrokasia 20:03, 08 mar 2025

A propos sierściuchów - dużo masz kleszczy? U nas jakaś inwazja. Wczoraj po czesaniu Leosia miałam w ręku kłębek sierści z 6 kleszczami… Dramat.
TAR 20:57, 08 mar 2025

Wafel napisał(a)
Zacnej wielkości ciemiernikowy bukiet
noo bardzo ładny
TAR 20:59, 08 mar 2025

mrokasia napisał(a)
A propos sierściuchów - dużo masz kleszczy? U nas jakaś inwazja. Wczoraj po czesaniu Leosia miałam w ręku kłębek sierści z 6 kleszczami… Dramat.

Na razie ani jednego a juz 3 dzien caly czas sa na dworzu. Musze tabletki im podac. A słyszałas o zastrzyku, ktory dziala cały rok? Tylko kosztuje ok. 700-800 zł.
Magara 21:44, 08 mar 2025

TARcia, jak Ty to zrobiłaś, że ogarnęłaś raz-dwa???
Ja jesienią wycięłam masę bylin, zimą drugą masę, hortki już dawno mam przycięte, a teraz kolejny dzień walczę z porządkami i końca nie widać
TAR 22:07, 08 mar 2025

Po prostu bez napinki, robota sama mi szla w rękach. Chyba tak bardzo tesknilam juz za wiosna i pracami w ogrodzie. Ja sie wtedy niesamowicie wyciszam i odprezam. To nie przymus a przyjemnosc. Odpuszcza mi caly stres nagromadzony w barkach i szyi. Nawet zakwasow wielkich nie mialam, moze dlatego ze na rowerku jezdze ostatnio. Choc bardzo tego nie lubie
Margo2 22:56, 09 mar 2025

Dla mnie to tez przyjemność, ale ja też jeszcze mam nieogarnięte.
Przydałby mi sie jeszcze dzień, czy dwa.
Obcięłaś już epimedia? Już czas.
LIDKA 07:06, 10 mar 2025

TAR napisał(a)
Po prostu bez napinki, robota sama mi szla w rękach. Chyba tak bardzo tesknilam juz za wiosna i pracami w ogrodzie. Ja sie wtedy niesamowicie wyciszam i odprezam. To nie przymus a przyjemnosc. Odpuszcza mi caly stres nagromadzony w barkach i szyi. Nawet zakwasow wielkich nie mialam, moze dlatego ze na rowerku jezdze ostatnio. Choc bardzo tego nie lubie

Tarcia ja to lubie nawet te zakwasy ogrodowe. Wiem że żyję.

Też tęskniłam za wiosną a powera jak wczoraj to od sierpnia nie miałam. Oprócz kilku godzin sprzatania i cięcia w ogrodzie to jeszcze wysprzatałam garderobie i dwie szafy. Tu też naprodukowałam worków do wywalenia.
Jeszcze sie wezne za strych bo przez 5 lat zawalony jakbyśmy 30 mieszkali.

Rowerek mam ale nie uskuteczniam a powinnam. Stoje i chodze caly dzień w pracy to sił brak.
No .....może bardziej chęci.

Monia81 07:12, 10 mar 2025

No to teraz to tylko rozkwit wiosny pozostaje oglądać, jak już posprzątane ja jeszcze lekko w polu z porządkami, ale w sumie dopiero marzec, więc jakoś dam radę

Lidzia Ty to już niezłego powera dostałaś, jak wietrzenie szaf jeszcze ogarnęłaś