Sama piore, mam swietny odkurzacz, kolezanka z Kanady mi przywiozla, pierze i od razu odpompowuje wode, dywan jest prawie suchy jak koncze a nie wymaga to wiele sily. No poza przeniesieniem dywanow na podjazd ale to luby robi. Odkurzacz pionowy, tylko nim jezdze po dywanie i sam pierze u nas takich nie widzialam niestety.
Rudbekie dzis pieknie juz posadzilam, ładnie sie wpasowały do floksow i hortek Dziekuje
Też wyguglałam ten deser. Dobrze że u mnie Intermarche czynne w niedzielę bo rano pojadę po gorzką czekoladę.
Tarcia a miałam przez tydzień nie jeśc słodyczy. Nosz kusiciecko!
Lidzia nie zapomnij o lodach, malinach i bitej smietanie maliny z odrobina cukru w rondelku az "do rozpadu" idealnie pasuja do czekolady plus lody moga byc smietankowe, ja wole jednak mietowe do tego zestawu.
Dziewczyny, z własnego doświadczenia: nie ma sensu tzw. „rzucanie” słodyczy. Sens ma wyłącznie ograniczenie - ja rzuciłam do zera i to nie było wcale dobre dla mojego zdrowia. Przeszłam na ograniczenie i to poważne - do ograniczenia organizm się przyzwyczaja i nie ma już potrzeby zjedzenia tabliczki czekolady. Wystarcza jedna kostka .