Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Roocika 14:30, 13 sie 2025

Tar ależ masz pięknie i różnorodnie w każdym zakątku coś się dzieje.
Trzymam kciuki za powrót weny.
UrsaMaior 15:10, 13 sie 2025

Ale busz! Deszcze zrobiły swoje Brakiem weny się nie przejmuj, każdy tak ma prędzej czy później.
mrokasia 15:21, 13 sie 2025

Powera może nie masz ale za to jakie foty!!! Jak zwykle szczęka opada.
Wrzuć na luz. Nie ma co się zmuszać, widocznie potrzebujesz przerwy.
Judith 15:30, 13 sie 2025

Piękne zdjęcia .
Nachorowałaś się, antybiotyków się nałykałaś, to i sił mniej, i weny brak.
Odpoczywaj!
Basieksp 15:45, 13 sie 2025

Zdjęcia super Dobrze, że wcześniej padało, bo te upały trochę wszystko wysuszą. Nie lubię, aż tak dużych upałów. Tym bardziej odpoczywaj, zrobi się chłodniej to i wena ogrodowa wróci
TAR 15:56, 13 sie 2025

Bożena, dzieki
Asia, wena wroci...... wiosna

Iza, busz jest i nie wiem skad taki, z dnia na dzien sie zrobil. Stwierdzam ze poprzedni ogrod mial lat wiecej i az tak wszystko w nim nie poroslo jak tutaj. Przez Was bo sie za bardzo bawilam z ziemia, oborniki, maczki, komposciki i efekt jest a raczej dzungla Trzeba bedzie od wiosny zaczynac rozsadzanie

Kasia
potrzebuje przerwy, choc ta ogrodowa trwa juz kilka tygodni przez nedzna pogode, odechcialo mi sie. A zostały mi juz niedobitki, potrzebuje 2 dni na posadzenie resztek i kopciuszkowanie cebulek

Judith
, sil bylo wiecej ale pogoda mnie rozleniwila i troche praca zaorala. A jeszcze Karaluszek zachorowal i bujamy sie po wetach od 4 tygodni.

Basiu, u mnie mokro. Te kilka slonecznych dni nie spowoduje wiekszego odparowania. Choc w kilku miejscach słonecznych roslinki w sloncu troche mdleja, wieczorem odzyskuja forme.

Na lesnej czesci wyszly grzyby, wszystkie slimaki porzucily rosliny i rzucily sie na maslaki i kozlaki ale tez trujaki. I dobrze. Tam je latwiej wyzbierac i rzucic sojkom na pożarcie jak kotłuja sie przy grzybach
Nad bajoro wrocil jastrzab, w zeszlym roku go nie bylo ale w pierwszym roku nad bajorem tez go słyszalam.