Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wiejski ogród Magdy

Wiejski ogród Magdy

Ichigo 12:04, 25 cze 2025

Pashminy:

Ichigo 12:06, 25 cze 2025

Ichigo 12:24, 25 cze 2025

Zaczęła już kwitnąć Otaksa:

Tak w ogóle szykuje się u mnie przerwa z ogrodem. W niedzielę idę na operację usunięcia kamieni z woreczka żółciowego. Niby nic, ale przez jakiś czas nie będę mogła się schylać ani dźwigać. Ogród przez ten czas pewnie zarośnie całkowicie. Szkoda, bo moje ostatnie pielenie pójdzie na nic. Zamówiłam korę do ściółkowania, które miałam zrobić w najbliższym czasie i czekam na dostawę. Do posadzenia czeka też spora liczba roślin. Źle to zaplanowałam, po prostu nie spodziewałam się, że tak szybko mnie wezmą na stół. Byłam na chirurgii przedwczoraj i od razu, w tym samym dniu chcieli mnie przyjąć na oddział. Ponoć dwie osoby nie przyszły na termin, stąd to okienko. Zgodziłam się na niedzielę.
Roocika 13:01, 25 cze 2025

Magda- dużo zdrówka dla Ciebie. Ogród sobie poradzi, piękne masz róże.

Łączę się z Tobą w gryzoniowym bólu, których roślin u Ciebie nie ruszają ?
Narsilia 22:02, 25 cze 2025

Madzia będzie dobrze , chwasty się usunie prędzej czy później rośliny , ślicznie kwitną , róże przepiękne, zdrówko najważniejsze będziesz miało to już z głowy i nie będziesz się martwić i wyczekiwać , trzymam kciuki o szybki powrót do pełni sił po zabiegu :*