JoanNa
23:25, 26 cze 2024

No wlaśnie bacznie obserwuję Twoje poczynania i podziwiam, bo wsadzić drzewko z doniczki to żadna sztuka, tak samo jak przesadzić kwiaty, ale przemeblować drzewo z gruntu, to już lekki stresik dla mnie, bo ryzyko większej straty.
Lidko, a powiem Ci że ja też nie widzę płaczków u Ciebie-one są takie trochę rozkopane/szalone,takie luźniejsze w odbiorze. A u Ciebie rabatki tak ogarnięte na tip top, w ogóle cały ogród tak odbieram jako poukładany, więc taka rozczochrana brzoza czy buk to nie wiem czy by się odnalazła.
To stwierdzam że mamy tak samo, tylko na odwrót Podobają mi się poukładane rabaty i to bardzo, ale wiem że u mnie to nie przejdzie, bo bardziej ciagnie mnie w takie troche swobodne nasadzenia,ale jednak żeby jakąś spójność miały, co jest trudne jak się ma dużo chciejstw i czlowiek zachwyca się tyloma roślinami..
Nie ma nikogo z lubuskiego? Kurcze, właśnie szkoda że ta opcja mapki jest nieaktywna. Tak to można byloby sprawdzić kogo mamy w zasięgu województwa, bo noe wszyscy mają podaną lokalizację w stopce.