Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przy ścieżce

Przy ścieżce

Joku 21:25, 07 lip 2024

Pięknie wyszło otoczenie kranu, do tego klimatyczne dekoracje, donice, doniczki, doniczuszki z eonium i nie tylko.
Kto by zwracał uwagę na bajzel w domku ogrodnika skoro w oczy kłują stojące na baczność pomidory .
Susza w tym roku postanowiła wam dopiec, u mnie było podobnie w zeszłym sezonie.
Gruszka_na_w... 21:44, 07 lip 2024

Opłacało się znosić niedogodności związane z pobytem ekipy remontowo-budowlanej. Przepięknie wyszła ta obudowa kranu. Donice, okiennice i inne ozdoby świetnie się wpasowały do całości układanki. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bo w tym uroczym kąciku warto na dłużej przysiąść.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Wafel 22:52, 07 lip 2024

Okiennice, donice, kranik - pięknie do siebie wszystko pasuje Współczuję bólu po upadku
vita 00:56, 09 lip 2024

Joku napisał(a)
Pięknie wyszło otoczenie kranu, do tego klimatyczne dekoracje, donice, doniczki, doniczuszki z eonium i nie tylko.
Kto by zwracał uwagę na bajzel w domku ogrodnika skoro w oczy kłują stojące na baczność pomidory .
Susza w tym roku postanowiła wam dopiec, u mnie było podobnie w zeszłym sezonie.

Na pomidory ciągle czekam, póki co zbieram pierwsze ogórki
Udało się przy okazji remontów uporządkować podwórze, na tej ścianie patelnia, więc wiele więcej nie da się zrobić, ale eonia mają wreszcie swój kącik Z bajzlem ciągle walczę
vita 01:01, 09 lip 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Opłacało się znosić niedogodności związane z pobytem ekipy remontowo-budowlanej. Przepięknie wyszła ta obudowa kranu. Donice, okiennice i inne ozdoby świetnie się wpasowały do całości układanki. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bo w tym uroczym kąciku warto na dłużej przysiąść.

Wiesz jak to jest z tym przysiadaniem na dłużej? Chociaż jak trafi się dobra książka, to tak, przysiadam Już mogę Kontuzja okazała się niegroźna, na szczęście
vita 01:10, 09 lip 2024

Wafel napisał(a)
Okiennice, donice, kranik - pięknie do siebie wszystko pasuje Współczuję bólu po upadku

Dzięki Szukam obuwia na 'po domu', które się nie ślizga, może na gumowych podeszwach?

Wafel 01:13, 09 lip 2024

Teraz te klapki domowe to w większości mają jakieś takie piankowe te podeszwy, ślisko w nich jak na lodowisku, boso chyba najbezpieczniej
vita 01:25, 09 lip 2024

Przegapiłam końcówkę kwitnienia piwonii i martagonów, pustynniki też już przekwitły.

vita 01:36, 09 lip 2024

Wafel napisał(a)
Teraz te klapki domowe to w większości mają jakieś takie piankowe te podeszwy, ślisko w nich jak na lodowisku, boso chyba najbezpieczniej

Tak, te piankowe podeszwy są zdradliwe. Boso nie potrafię, na co dzień kursuję: parkiet: terakota: trawa: beton, zmieniam obuwie, bądź zapominam, stąd wpadki jak i wnoszenie resztek trawy na parkiet. Może istnieje jakieś uniwersalne obuwie?
vita 01:39, 09 lip 2024