Agnieszko , piekne opowiadanie i nadzwyczaj piękne zdjęcia. Również tęczy. Pięknie to skomponowałaś. Gratuluje i poprosze o wiecej przy najbliższej okazji. Może zechcesz przenieśc to opowiadanie do bajek???
Bogdziu, dziękuję za pochwały, ale to do bajek nie pasuje. Już bardziej do jakiegoś żarciku-kabareciku o zwierzętach. Po drugie nie udało mi się ładnie tej opowiastki zakończyć, tak się jakoś nijak rozeszła po kościach.
Nie strzeliłaś żadnej gafy.
Teraz ja mam wyrzuty, że pytanie o robaczka przeczytałam wtedy kiedy już go oznaczyłaś.
Powinnam była nie pozostawiać je bez odpowiedzi.
Przeczytałam i mało się nie posikalam! Ale to zupełnie jak u mnie na wsi... jak używam słowa "rabata" to patrza jak na wariata, jak mówię "zagonek" to kiwają głowami Nazw roslin nie podaję w ogóle bo jak rzuciłam "heuchera" to oczy mało im nie wypadły Po co mam ludzi stresować? hihiihih
Dzidko, pocieszyłaś mnie, że nie ja jedyna. Wcześniej pocieszyła mnie już Gabrysia. Z robaczkiem nic nie szkodzi. Ważne, że wiem, bo nie lubię nie wiedzieć
A tak jeszcze wracając do mylenia, często się zastanawiam, które rozmowy na spotkaniu dolnośląskim przeprowadziłam z Tobą, a które z Łucją. Naprawdę chwilami mnie to śmieszy, że nie wiem, z którą biegałam po ogrodzie Tomka na przykład.
Bogdziu, dziękuję za pochwały, ale to do bajek nie pasuje. Już bardziej do jakiegoś żarciku-kabareciku o zwierzętach. Po drugie nie udało mi się ładnie tej opowiastki zakończyć, tak się jakoś nijak rozeszła po kościach.
Tam są różnego rodzaju opowiadania. Niektóre to bajki bo z elementami fantazji ale inne to opowiadania przyrodnicze. Ja uważam że jak najbardziej powinno się tam znaleźc Twoje opowiadanie ale decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam.
Otwierasz obydwa wątki .( ctrl+T) w tym gdzie już masz wpisanę edytujesz , zaznaczasz na niebiesko , potem prawy klawisz , z tabelki wybierasz ,,kopiuj" i wchodzisz do drugiego watku . W ramce do pisania znów prawym i ,,wklej" i wszystko się wklei.ale jeszcze trzeba wrócic do pierwszego wątku i znów wkleic. I tak każdy post po kolei. Nie wiem czy jasno????