Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » U Polon

U Polon

anuska2507 15:20, 29 kwi 2025

Polon napisał(a)
Ania, dziękuję za odwiedziny i prezenty. Dzieciaczki masz przesłodkie
Zawsze ciekawie jest zobaczyć swój ogród oczami innej osoby - pokazałaś miejsca, których ja nie postrzegam jako warte uwagi.
Bałagan też się załapał, ale taki jest mój ogród - w budowie, rozgrzebany, w wielu miejscach nadal bardzo tymczasowy.

Każdy ma jakieś miejsca, których nie chciałby pokazywać, większość z nas coś tworzy, przerabia, tu zdążą wyjść chwasty Ja tam na zdjęciach (w rzeczywistości też) bałaganu nie widzę Naprawdę, jest ładniej niż myślisz
Polon 21:04, 29 kwi 2025

anuska2507 napisał(a)

Każdy ma jakieś miejsca, których nie chciałby pokazywać, większość z nas coś tworzy, przerabia, tu zdążą wyjść chwasty Ja tam na zdjęciach (w rzeczywistości też) bałaganu nie widzę Naprawdę, jest ładniej niż myślisz

No musisz koniecznie odwiedzać mnie częściej
Polon 21:10, 29 kwi 2025

A dzisiaj taka oto przesyłka do mnie dotarła
Najpierw z zewnątrz - od razu uśmiech wywołuje

A w środku

Taki prezencik od Zuzi-Antracyt ❤️
Weekend majowy mam zorganizowany
antracyt 09:46, 30 kwi 2025

Wydaje się, że w paczce załapał się jakiś pasażer na gapę. Mała brązowa doniczka z siewkami maczków wygląda na pustą?
Polon 10:36, 30 kwi 2025

antracyt napisał(a)

Wydaje się, że w paczce załapał się jakiś pasażer na gapę. Mała brązowa doniczka z siewkami maczków wygląda na pustą?

Nie jest pusta, trochę te siwki ziemia przysypała, ale są , zdjęcie zrobiłam zaraz po otwarciu
antracyt 12:30, 30 kwi 2025

No to super
ajka 07:52, 01 maj 2025

Fajnie z że miałyście okazję się z Anią spotkać. Fajna paczuszka od Zuzi, całkiem spora. Twoje rododendrony będą piękne w ty roku. Jak tu to robisz ze ona zawsze takie ciemnozielone, u mnie żadne kuracje i nawozy nie pomagają.