Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowe migawki z ogrodu

Nowe migawki z ogrodu

Agatorek 08:21, 19 sie 2025

Nooo, oby jak najwięcej takich spotkań ❤️
tulucy 17:20, 20 sie 2025

Izaaa, no wiesz, uwieczniłaś, kochana jesteś, cmok

Aga, trzeba szukać okazji

Moja 50-tka już się nie powtórzy, ale zawsze coś się wynajdzie
Agatorek 22:19, 20 sie 2025

Np 51-nka

U mnie w tym roku dwie 4. Ale ostatnio jestem w takim chaosie, że pewnie nawet to mi umknie
Eupraksja 08:14, 14 wrz 2025

Hej hej, Lucy, czekamy tu Twoich nowych relacji z ogrodowych działań Już się przyzwyczaiłam do Twojego ekspresowego tempa i wiesz, to jest bardzo motywujące, aż się bardziej jeszcze chce iść i kopać, i sadzić Zwłaszcza przy tak niewiarygodnych efektach!

A ostatnio przywiozłam od mamy kilka badylków malin, żeby mieć owoce dla syneczka - jedna się przyjęła, jedna padła, a trzecia najpierw uschła, ale potem odbiła, i moje codzienne na nią chuchanie tak mi się z Tobą kojarzyła i Twoimi zdolnościami ratowania roślin
tulucy 21:34, 14 wrz 2025

Ewa
Ja wczoraj zastanawiałam się, czy już jest ten moment, że mam siąść i płakać, czy jeszcze nie . Nie było mnie w ogrodzie 3 tygodnie. Strat nie ma, odpukać, wszystko rośnie, nawet coś kwitnie. Ale chwast szaleje.
Ale nad czym tu tak długo myśleć. Wzięłam wiadro i rękawiczki i zaczęłam pielić.
Najpierw jednak przyjęłam jednego gościa, Anula przyjechała z darami.
A potem przyjechała Gosia Margo też z darami. Mało tego, uparła się dziewczyna, że mi popieli. Nic, tylko daj jej rękawiczki i nie ma z nią gadania. Dałam, no i tak sobie pieliłyśmy obie, dopóki nas deszcz nie wygonił.

Gosiu bardzo dziękuję. Ta rabata od dziś już oficjalnie ma nazwę Gościnnej. Najpierw Anula sie za nią złapała, teraz Ty .

Magara 22:15, 14 wrz 2025

Lucy - z chwastami dasz radę, kto jak nie TY Masz wprawę
Margo2 22:41, 14 wrz 2025

Fajnie, że udało mi się Ciebie odwiedzić.
Jestem pełna podziwu dla tego co zrobiłaś.
Tak naprawdę to rabaty już są. Tylko faktycznie wszystko zasłaniają chwasty.
Aż się prosiło, żeby zacząć pielić.
Uwielbiam takie roboty. Robisz i od razu widzisz efekt. A do tego pieliło się bardzo przyjemnie. Może gdyby nie ten deszcz to bym jeszcze tę drugą wypieliła?
Chociaz nie, czas też gonił. Szkoda, że tak daleko mieszkasz. Wpadałbym częściej
Trzymam kciuki za ciąg dalszy,
I za szybkie prace w domku. Obyś się jak najszybciej przeprowadziła