Koniki spotkaliśmy w drodze powrotnej z jakiejś naszej wycieczki. Na zdjęciu tego nie widać, ale konie stały na wysokim wzgórzu. Oniemiałam po prostu kiedy je zobaczyłam
Po kilku minutach jazdy zawróciłam - tylko po to, żeby porobić im zdjęcia. To był naprawdę niezapomniany widok!!!
A mnie konie owszem bardzo sie podobają ale zachwyciłam sie czaplą. Obydwa zdjęcia cudne. Napisz gdzie zrobiłaś zdjecie czapli i co to za budowle po obydwu jej stronach. Bardzo Ci gratuluje tych zdjęc bo są po prostu cudne.
Irciu musiałam daleko wprzod się cofnąć,że by zobaczyć nowinki w Twoim ogrodzie piękne zdjęcia, a fotka koni powaliła mnie kolana wszystkie wątki tak się przez tydzień rozrosły, że nie daję rady ich ogarnąć
Dziękuję Bogdziu za uznanie
Zdjęcie czapli i sarenki są robione w naszym parku. Wiosną kwitnie tam m.in. sporo rododendronów. W tym roku będę robić na pewno więcej zdjęć tego miejsca. Chodzimy tam bardzo często, bo ciągle coś się zmienia, coś przekwita, coś nowego zakwita.
A te budowle obok czapli to chyba domki dla kaczek.
Wandziu, Aniu, tak jak napisałam - takiego widoku się nie zapomina Cieszę się, że podobają się Wam, bo zastanawiałam się, czy pasuje pokazać je na Ogrodowisku Teraz wiem, że pasuje
Aniu - ja też chciałabym mieć tyle czasu, żeby czytać na bieżąco wszystkie wątki. tymczaseem ich przybywa, a mojego czasu niestety nie