Olu, zasłania rabatę z tyłu, mało tego, są dwie, po za tym między nimi ma być lustro, mam tam w żywopłocie specjalnie zostawioną przerwę. Mogę tylko odroczyć termin wykonania.
Piękna ta fioletowa róża Agatko, też chyba taką kupiłam w ubiegłym roku, ale nie zaszczyciła mnie kwiatami, za to pędy puściła bardzo długie.
Kiedyś spacerowałam po Twoim wątku nie zostawiłam śladu, ale zauroczył mnie bez o czarnych liściach, już wtedy pomyślałam, że jak tylko spotkam, to na pewno gdzieś go wcisnę. Dostałam w tamtym roku bez o żółtych liściach i czerwonych koralach, na taki efekt jak u Ciebie to ja jeszcze muszę sobie poczekać, a do cierpliwych raczej nie należę.
Przemku, ja wiem, że chłopcy lubią jak się im dogadza, postaram się jarzmiankowo to uczynić, napiszę tylko, że jest to odmiana Claret, najstarsza u mnie, kolor taki pośredni, o białej pisałam u Ciebie, że nn.
Róża się zgadza, a penstemon to Dark Towers, miałam go w cieniu, to się nie pokładał, a po przesadzeniu na słoneczko zaczął, chyba, że nie zdążył się dobrze zakorzenić.