Poczytałam wiadomości z giełdy, bo się nie wybierałam względem ciemierników, a już myślałam ze powinnam, ale nie bardzo jest po co.
W OBI na Wielickiej w Krakowie ani jednego ciemiernika nie stwierdziłam.
Brateczki urocze, ciemierniki też.
Przemku daj znać, może coś nowego się na giełdzie pojawi. Royal, chyba był czysto biały, a tak przekwita.
Bratki są z carexem, który wydaje się, że przezimował w donicy. Stipę mam gdzie indziej ale jeszcze nie wiem czy odbije, jest cała brązowa.
Renato, u mnie było tak samo z zakupem ciemiernika.
Aga, trochę mało, bo mam same białe i jedną zwykłą odmianę czerwoną, która jeszcze nie zakwitła, bo za młoda.
A marzą mi się takie jak u Pani Przyrody na przykład. Widziałaś? W wątku Dwa ogrody, polecam.
Zerknę, ale spotkałam jeszcze tylko korsykańskie Silver Lace i Edge, i ostatnio ciemne Pretty Ellen Purple tylko, że w woreczku, zakupiłam, ale wiadomo, że nie wiadomo co z tego będzie. Zostaje jeszcze giełda na Klimeckiego.
Ja jeszcze ciemiernikami się nie zaraziłam, ale pewno to nastąpi, bo na forum gdzie nie zajrzę to same ciemierniki. U mnie dzisiaj zimno strasznie, wiatr i deszcz ze śniegiem zacina, a tyle można byłoby porobić w ogrodzie.