Mala_Mi
20:52, 22 lut 2012

www.rosarium.com.pl - ja zamówiłam u nich....polecane na forum wiec zaryzykowałam. Nie wszystko mieli co chciałam, ale skupiłam sie na jednej ofercie, bo i tak było trudno z wyborem...za dużo

Dziewczny podczytuję co piszecie, ale z braku czasu nie pisze.... więc Wy piszcie.....cieszę się, że zaglądacie

Andia, u nas w rzeszowskim w prawie każdym ogrodzie jest przynajmniej jedna magnolia..... bardzo dużo to jużwielkei drzewa...wiosną to aż boję się ejżdzić autem bo gapię się jak urzeczona..daltego u siebie posadziłam na razie 5..... i nie mówię, że to koniec..ale nie wszystko naraz..... przymierzam się jeszcze do magnolii Siebolda.... ale po takich zakupach jak zrobiłam (trawy, róże, rh, cebulki, iryski, liliowce) muszę dać sobie na wstrzymanie, zwłąszcza, że i tak trzeba będzie coś dokupić do obsadzenia rh i róż..... Rabarę z trawami tymczasowo wypełnie jednorocznymi....nawet już zakupiłam nasionka i sama je wysieję ...) A i jeszcze koniecznie musi powstać ciurkadełko dla ptaszków, bo M się zdenerwuje..... W tym celu oszczędzam już na wszystkim..brak wczasów, brak wyskoków do sklepów....... ogród muszę zrobić ..bo to bardziej cieszy niż wczasy. Zresztą swoje już zjeżdziłam..pora posiedziec na czterech literkach. No chyba, że wypad na spotkanie ogrodowiskowe.....