Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 22:30, 20 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

Mój wątek nierozerwalnie wiąże się z moim pieskiem..... i on też musi być w avatarku
I z tego powodu też nie zmienię.... i nie daje sie na avatar zdjęc z facjatą sprzed 30 lat

kiltuś bajtuś ... figura sprzed trzydziestu lat jest? ... jest (i nie powiem żeby mnie sz... nie trafił ) ... na facjaty nikt nie patrzy wszyscy wiedzą o istnieniu PS

Facjata sprzed 30 lat....a figura bez zmian od lat...... +/- 5kg
Konstancja30 22:34, 20 maj 2012

ja odliczam systemem dziesiętnym (???nie powinnam sięgać po określenia z dziedziny matematyki bo to jak stąpanie po bagnie) ... +/- 10 ... 20 ... itd
Martek 23:29, 20 maj 2012

Ja zapamiętałam tylko ogórka ))))))))
Fajna relacja
Podziwiam jednak i kondycję bo w sumie to maraton taka podróż
Ładne laseczki chociaż ja często o urodzie piszę to jednak dla mnie nie ona ma wartość.
Miło,że niektórym dobrze z oczu patrzy
monteverde 01:21, 21 maj 2012

asc napisał(a)
Mój wątek nierozerwalnie wiąże się z moim pieskiem..... i on też musi być w avatarku
I z tego powodu też nie zmienię.... i nie daje sie na avatar zdjęc z facjatą sprzed 30 lat

to zrób z nim nowe zdjęcie oboje już jesteście wiekowi
Mala_Mi 05:39, 21 maj 2012

Marta........ dlaczego tylko niektórym dobrze z oczu patrzy????? Wszystkim dobrze z oczu patrzy i wszyscy byli bardzo, bardzo, bardzo sympatyczni......... i jak widać na fotkach ładni

To napewno magia ogrodu powodowała, że człek od razu wyglądał młodziej, piękniej.... Bogdzia powinna za biletami wpuszczac do ogrodu, to lepsze niż SPA, ale obawiam sie, ze przy takiej kuchni .....gorzej by było z utrzymaniem linii ......................................................................

shrekol 06:40, 21 maj 2012

Miło było poznać pozytywnie "zakręconą" Anie a z tymi "punktami karnymi" to sie jakoś dogadamy
Celina 09:51, 21 maj 2012

Cześć Aniu .Fajne relacje.Właśnie stękałam u siebie na ten temat
Wyglądacie jak zgrana ferajna
ell 10:45, 21 maj 2012

asc napisał(a)

Ślicznie razem wyglądacie powiem tylko ,że zazdroszczę Wam spotkania, ja najwyraźniej mam pecha, trudno, może innym razem
Ania zmień awatarek ślicznie wyszłaś

Bardzo podoba mi się to foto....... tylko ja jak po retuszu... ja tak wyglądałam 30 lat temu i nie wiem jak Aldonka cykała to foto, że udało sie jej to za jednym kliknieciem migawki Wiec na awatar nie mogę wstawić foto sprzed 30 lat....

No to co z tym awatarkiem, bo obecny to jakbyś miała 35 lat wcześniej robiony.
( jestem dopiero na 519, więc może po drodze jeszcze coś doczytam na ten temat, ale piszę póki mam czas )
ell 11:04, 21 maj 2012

Doczytałam i się dowiedziałam - wyciągaj zdjęcie psiaka i doklejaj - ucieszy się sporo miejsca tam dla niego
Pszczelarnia 11:18, 21 maj 2012

Ania, się cieszę. Już obejrzałam relację ze spotkania. I dojrzałam Cię pod czymś wielkim żółtym (co to jest pamiętasz?). Na pewno z rodziny wrzosowatych ale co?

Fajnie, fajnie. Spadam. Bo niedługo wylatuję a tu podstawowe rzeczy nie załatwione i malowanie rozgrzebane.
Pa