Dziękuję Aniu za informację, widzisz ja juz po internecie zakupy robię bo w pobliżu nic trafić nie mogę i ostatnio się mocno naciełam a Ty tam kopalnię bylin masz
Nie wiediząłm, ze rozchodniki takie ciekwe są, mam u siebie taki niski, co często na torach można go spotkać-ale porównaniei kwitnie na żółto, też podzielę
Ale miłe spotkanie z Aldonką ja po bramce Greków wylazłam na ogród , bo mnie siepło z nerwów i potem tylko nasłuchiwałam Aniu droga była piwonia delikatna?,żadnych zakazów nam nie zrobią, bo my jesteśmy dobrzy klienci, zawsze coś kupujemy
Nie wiediząłm, ze rozchodniki takie ciekwe są, mam u siebie taki niski, co często na torach można go spotkać-ale porównaniei kwitnie na żółto, też podzielę
str 498 - kolekcja rozchodników i rojników...... mogę coś poskubać....
Ale miłe spotkanie z Aldonką ja po bramce Greków wylazłam na ogród , bo mnie siepło z nerwów i potem tylko nasłuchiwałam Aniu droga była piwonia delikatna?,żadnych zakazów nam nie zrobią, bo my jesteśmy dobrzy klienci, zawsze coś kupujemy
Wynik meczu byłdo przewidzenia..wiec nie było się czym denerwować...... można kibicować z patriotyzmu....ale realia są realiami..i ja tam w cuda nie wierzę.....
str 498 - kolekcja rozchodników i rojników...... mogę coś poskubać....